joi, 2 august 2012

New spoilers for season 4 :)

Da, da! Am cateva informatii noi despre sezonul 4 :) Enjoy!
Question: Se tot "aude" ca cineva va muri in Vampire Diaries sezonul urmator. Stiti cine ar putea fi acea persoana?
Answer: Nu va mai intrebati cine moare , ci cine a omorat. - cred ca asta nu mai are nevoie de nici un detaliu, nu-i asa?


Un flashback din episodul 4 al acestui sezon, dezvaluie "un mare secret care va schimba mersul sezonului pentru toata lumea." spune Julie Plec.
                                                                          ~TV Line
Julie Plec: "Pot spune ca decizia pe care a facut-o Bonnie: sa il puna pe Klaus in trupul lui Tyler o va musca de fund putin (lol, ce expresie). Acest lucru nu va veni de la prietenii ei, care vor intelege de ce a facut ce a facut. Dar vrajitoarele nu vor fi prea fericite cu Bonnie abuzand de puterile partii intunecate, deci in primele episoade ii va fi cam greu sa faca ceea ce face ea de obicei - sa isi salveze prietenii - din cauza vrajitoarelor care o vor trage inapoi."
                                                                          ~The Hollywood Reporter 
 Devreme in sezon, vampirita Elena va avea parte de, ceea ce Julie Plec numeste "first hot vampire sex" (nu trebuie sa traduc asta, nu ?) cu Damon, Stefan, Klaus, Matt sau Elijah. Un posibil (subliniez, POSIBIL) indiciu in legatura cu, cine ar putea fi norocosul baiat? "Elena i-a salvat viata lui Matt, deci el ii va plati intr-un mod mai deosebit." spune Plec. Reactia Ninei: " E ca si cum ar trece prin pubertate, iar "vampire sex" (chiar nu pot sa gasesc o traducere pentru asta.. adica "sex vampiresc" suna penibil nu?) va fi ca prima oara pentru ea."
                                                                          ~ TV Guide 
 Traducere: Symonna
Please, precizati sursa daca mai postati undeva

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu