joi, 23 august 2012

Julie Plec este foarte suparata din cauza unui cometariu nepotrivit!

"Pur si simplu sunt foarte suparata.Nu am de gand sa spun cine m-a facut suparata, doar daca este vorba de terapie,deoarece astfel de persoane nu merita niciun fel de atentie .Ar trebui sa ne comportam diferit , deoarece suntem in secolul XXI !

Sunt suparata pentru ca tocmai am citit un comentariu rasist atat de dezgustator despre ceva din show-ul nostru care m-a facut sa plang.Apoi sa vomit.

In acest fel voi ceda celor din universul TVD care nu se pot descurca cu normele decentei.Pe Twitter , Tumbrl , Facebook ,sau orice altceva folosesti pentru a comunica cu celelalte persoane despre acest show.Rautatea : inacceptabila.Bataia : inacceptabila . Rasismul :la fel , extrem de inacceptabil, de care sunt pur si simplu ingrozita si ca este asociata cu unul dintre voi , cei care va numiti fani ai The Vampire Diaries.

Nu este lumea in care ar trebui sa traim.Iar daca in acest fel este lumea noastra , atunci este cea pe care ar trebui sa o schimbam.
Sau , in cel mai simplu mod de a o spune :
Dragoste nu Lovituri. " 
 Traducere & Adaptare : irinna999
Eu sunt foooooooarte de acord cu Julie . Am mai vazut comentarii rautacioase la adresa show-ului (de exemplu, cel de AICI ) , de la persoane care se considera "fani" ai serialului.Este inacceptabil ! Si ganditi-va ca primeste astfel de mesaje in fiecare zi ... va dati seama cat de demoralizata s-a simtit incat a scris aceste lucruri pe Twitter ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu