miercuri, 22 august 2012

Ian ne vorbeste despre animale

   Dupa ce ca este mega hot , Ian Somerhalder are o calitate rar intalnita printre celebritatile de pe Glob. Toata lumea stie ca indrageste foarte mult animalele si ca are si o fundatie care-i poarta numele , cu care intentioneaza sa le protejeze si sa faca lumea un loc mai bun pentru fiecare persoana .
  Ian vrea ca si ceilalti oameni sa-i urmeze exemplul, asa ca de fiecare data cand are ocazia indeamna populatia lumii sa i se alature.Uitati cum actorul nostru mult iubit vrea sa reuseasca :

    " Nu putem progresa ca o societate , ca oameni , daca ducem lipsa de compasiune. Nu este vorba numai de protejarea animalelor, ci si de permiterea copiilor din toata tara , chiar din toata lumea sa ne urmaze exemplul.. si sa aratam compasiune animalelor ce au fost abandonate , care au probleme de comportament si care au fost traumatizate.Cunosc animalele foarte bine si de asemenea , copiii si adolescentii.Singura cale prin care tu si eu putem inainta in varsta intr-un mod normal este sa le impunem tinerilor sa ne duca munca mai departe.Viata mea nu ar mai conta fara aceste creaturi care se tarasc noaptea si se ghemuiesc langa mine.Ele imi fac lumea un loc mai bun.Nu-mi pot imagina viata fara ele.Cand traiesti cu animale , poti vedea cat de emotionante pot fi . " 
 Traducere&Adaptare : irinna999

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu