miercuri, 15 august 2012

Spoiler - sezonul 4 - despre triunghiul Tyler-Caroline-Klaus

Al doilea triunghi care va starni mult interes de acum inainte este alcatuit din doi hibrizi si un vampir. Ati ghicit, este vorba de Tyler - Caroline - Klaus:
Probabil ati aflat deja din articolele noastre anterioare ca in primul episod din noul sezon, hainele vor zbura cand Caroline il va vedea prima data pe Tyler ... dar oare va fi acesta cu adevaratTyler ? Sau va fi posedat in continuare de Klaus ?
Ei bine, va trebui sa asteptam ca sa aflam ... Julie Plec nu a vrut sa spuna prea multe, dar a declarat ca daca cel care se va intoarce va fi Klaus, cu siguranta nu va reusi sa joace acest rol prea mult si probabil incetul cu incetul va fi demascat si identitatea sa va fi dezvaluita.
Intre timp, se pare ca inca un personaj de sex feminin isi va face aparitia in serial si de data aceasta va avea legatura cu Tyler ... o prietena din copilarie a acestuia sau in orice caz o cunostinta mai veche (nu exista informatii exacte) isi va face aparitia, o persoana care este foarte importanta pentru Tyler.
Probabil nu ar trebui sa ne facem griji ca acest nou personaj de sex feminin va interveni in relatia dintre Caroline si Tyler (Klaus cred ca este suficient pentru asta), cei doi avand o relatie puternica reusind sa supravietuiasca pana acum multor obstacole, dar asa cum ne-am obisnuit din trecut, atunci cand un personaj nou de sex feminin isi face aparitia in Mystic Falls cu siguranta va fi foarte HOT si va starni numeroase intrigi.
Interesant oricum faptul ca  pe langa April, cea care apare in viata Elenei si a lui Jeremy, inca un personaj feminin va aparea asadar si in viata lui Tyler, personaj care vine de asemenea tot din trecutul acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu