miercuri, 15 august 2012

SPOILER - sezonul 4 - despre triunghiul Damon-Elena-Stefan

Stefan - Elena - Damon:

Aceasta tranzitie prin care Elena va trece in procesul sau de a deveni vampir va zgudui putin lumea celor 3.


Aceasta se va apropia pe rand cand de unul cand de celalalt, fiind foarte confuza nestiind cum sa-si controleze noile instincte animalice.

Pe de o parte Damon o va ajuta sa faca fata noilor sale trairi animalice, invatand-o cum sa fie practic vampir, in timp de Stefan va incerca sa o ajute sa ramana cat mai umana, sa nu se transforme in ceea ce a urat cel mai mult la vampiri, fiindca teama cea mai mare a Elenei este sa nu fie ca Katherine.

Ceea ce va fi foarte interesant acum ca nu mai este om, Elena isi va aminti toate informatiile pe care Damon i le-a sters din memorie si multe alte lucruri pe care inainte nu le putea observa ... va fi un soc pentru ea si isi va pierde increderea in cei din jur, mai ales in Damon, dar nici pe departe acest lucru nu va insemna incheierea relatiei dintre cei doi Damon - Elena ... probabil asta va tine in continuare fanele cu sufletul la gura si le va face sa se intrebe daca va fi Delena sau va fi Stelena :) .

Toate aceste evenimente ii vor face pe cei 3 sa se apropie si mai mult, sa le pese si mai mult unul de celalalt, vom vedea in acelasi timp certuri mult mai intense, despartiri si reimpacari si aceste lucruri se vor tot repeta si ne vor tine cu sufletul la gura.

Ceea ce a vrut sa ne asigure Julie Plec, este ca in niciun caz nu va fi sfarsitul Delena asa cum multi s-au temut ca o sa se intample ... de fapt se pare ca va fi un fel de "inceput al inceputurilor pentru ce doi" sau mai exact un reinceput ... Acum ca Elena isi poate aminti tot ce i-a fost sters din memorie si ca va realiza ca prima data l-a cunoscut de fapt pe Damon si ca acesta i-a marturisit dragostea cu mult inainte ca ea sa aiba habar o va bulversa foarte mult, dar in acelasi timp nu o va face sa regrete ca a ales sa fie cu Stefan la inceput.

Acum ca toate acele informatii ii vor aparea brusc in memorie o vor face pe Elena sa fie foarte confuza si in continuare va incerca sa se apropie de Damon uneori fara sa isi dea seama chiar, aceste momente alternand cu cele in care nu poate sa aiba deloc incredere in el incercand sa stea cat mai departe de acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu