miercuri, 15 august 2012

Spoiler sezonul 4 - Bonnie-Jeremy-April ?!

Al treilea triunghi amoros este reprezentat de Jeremy, Bonnie si mai nou ... April, despre care puteti afla mai multe citind celelalte articole despre TVD.
Dupa cum stiti deja din articolele anterioare, un nou personaj isi face aparitia in Mystic Falls. Acest lucru a fost anuntat oficial deja si stim si cine va interpreta acest rol. 
Se pare asadar ca noul personaj - April, se va apropia foarte mult de Jeremy si este posibil sa vedem chiar o relatie care se infiripa intre cei doi.
Jeremy, abia intors, va avea momente cand se va simti foarte singur ... de asemenea ii va fi foarte greu sa se reapropie de Bonnie si in acelasi timp sa stea departe de ea, iar April apare in acest peisaj exact cand lucrurile nu puteau fi mai putin clare pentru toti cei implicati.
April va fi un real sprijin  pentru Elena cat si pentru Jeremy, o vom vedea pe intreg parcursul noului sezon si Julie Plec ne asigura ca isi va castiga foarte repede o multime de simpatizanti. Se pare asadar ca vom avea un personaj de durata, ce va aparea constant si probabil nu doar pe parcursul acestui sezon.
S-a lasat insa sa inteleaga ca exista si unele lucruri mai putin cunoscute despre trecutul acesteia si este posibil sa aflam intr-un final ca nu este exact ceea ce pare, lucru care nu ar fi deloc surprinzator avand in vedere istoricul celorlalte personaje care au aparut pe parcursul serialului.
Asadar, acestea fiind spuse, se pare ca in sezonul 4 care va incepe in toamna pe 11 octombrie, vom avea parte de cel putin 3 triunghiuri amoroase, cu multe intorsaturi de situatie, multe despartiri, certuri si reimpacari .

Un comentariu:

  1. sezonul 4 s-a terminat si n-a fost nici un triunghi Bonnie-Jeremy-April.
    Oricum,Bonnie si Jeremy sunt din nou impreuna.
    Asa ca nu stiu de unde ati scos chestia asta cu April/Jeremy pentru ca era evident din 3x21 ca Jeremy o vrea pe Bonnie si Bonnie il vrea pe Jeremy!

    RăspundețiȘtergere