luni, 13 august 2012

Originals Accent Alert!

Multumim, AWorldWithoutSoul pentru acest articol :) (PS: Am mai facut si eu cateva modificari)


Alice Evans, care o joaca pe Esther, mama originalilor, s-a nascut si a crescut in Marea Britanie. In primii 20 de ani Alice a locuit in Franta unde a aparut in mai multe filme, seriale si emisiuni TV franceze. Apoi s-a mutat inapoi in Anglia in anul 1999, si mai tarziu in SUA in jurul anului 2003.


Desi Casper Zafer, care il joaca pe Finn, este originar din Marea Britanie, tatal sau este de origine ucraineana. El a petrecut o mare parte din tineretea sa in Orientul Mijlociu inainte de a se muta inapoi in Anglia in anul 1999, din motive profesionale. La fel ca si colegul sau Nathaniel, The Vampire 
Diaries este primul lui proiect in State.





Claire Holt, interpreta Rebekai s-a nascut si a crescut in Queensland, Australia, unde si-a gasit succesul datorita celor doua sezoane din "H2O: Just Add Water" in care a jucat o sirena. Ea s-a mutat in Statele Unite in 2009 si imediat a primit roluri in filme de la Hollywood (cum ar fi Mean Girls 2), si nu dupa mult timp, a primit rolul vampiritei Rebekah in TVD.




Daniel Gillies, care il interpreteaza pe Elijah poate ca nu suna canadian, dar el s-a nascut in Winnipeg, Manitoba. S-a mutat in Noua Zeelanda la o varsta destul de frageda, si acesta este motivul pentru care are acest accent. El s-a mutat inapoi in Canada la sfarsitul anului 2001, si in Statele Unite in 2003.






Joseph Morgan, interpretul lui Klaus s-a nascut in Londra, Anglia si a crescut in orasul Swansea, Wales. Tarziu in anii adolescentei el s-a intors in Londra pentru a invata la prestigioasa Scoala Centrala de Vorbire si Drama. S-a mutat in SUA in 2010 cu putin timp inainte de a primi rolul in TVD.








Nathaniel Buzolic, care il joaca pe irezistibilul Kol s-a nascut si a crescut in Sydney, Australia (deci Claire nu este singura originala aussie). Acolo a invatat la Scoala de Film & TV Screenwise. The Vampire Diaries a fost primul lui proiect in Statele Unite ale Americii.





Sebastian Roche, interpretul lui Mikael este de origine franceza si scotiana, s-a nascut si a crescut in Paris, Franta. Ca adolescent, el a fost educat la domiciliu timp de sase ani si a calatorit prin lume pe o barca, impreuna cu familia sa. El vorbeste fluent limbile franceza, italiana, engleza si spaniola. S-a mutat in SUA in anul 1992. (Fun fact: El a fost de cateva ori si in Romania .. si chiar a scris pe Twitter despre asta.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu