joi, 9 august 2012

Interviu cu Julie Plec

Q :Ce vom vedea de la Bonnie ?
Julie Plec : Bonnie este intr-o pozitie in care actiunile ei de la sfarsitul sezonul 3 si cele de la inceputul sezonului 4 o pun intr-un loc intunecat . Ea va fi ca si cum ar sta pe marginea prapastiei si nu stie daca sa se dea cu un pas in spate sau cu un pas inainte . Ea face aceasta decizie in primul episod , apoi vom vedea continuarea in restul sezonului.

Q :Vrei ca in serial Nina Dobrev sa joace si pe Katherine , dar si pe Elena ca vampiri ?
Julie Plec : Abia astept ziua in care Katherine sa simta ca ar trebui sa se intoarca in Mystin Falls si sa stea fata in fata cu Elena.Nu stiu ce se va intampla in acel moment , dar va fi uimitor cand se va intampla.

Q :Iar cu Matt ce se va intampla ?
Julie Plec : Matt are multe de invatat.El a supravietuit , iar Elena a murit.De ce ? A meritat acest lucru ?Nu , noi stim ca il iubim pe Matt Donovan, dar trebuie sa-si demonstreze ca merita sa fie in grupul acestor oameni extraordinari.

Q : Ce va face Jeremy ?
Julie Plec : Jeremy acum este singurul barbat din casa.El va incerca sa-si gaseasca un loc .Un lucru pe care nu ar trebui sa-l uitam este acela ca el are o mostenire de la familia lui, vanatoare de vampiri si ca vom mai avea un vanator (Todd Williams).Asa ca eu cred ca se va intampla ceva intre acest vanator de vampir care abia a venit in oras si Jeremy.

Q : Va regreta Meredith decizia pe care a luat-o ?
Julie Plec : Tocmai si-a gasit locul intr-un univers supranatural.Oare va vrea sa stea in acesta,sau sa plece ?Va fi noua companie a lui Damon , sau ei doi vor mentine distanta?Care este viitorul ei?Acestea vor fi intrebarile care si le va pune. 
 Traducere&Adaptare : irinna999

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu