vineri, 3 august 2012

Interviu cu Candice Accola - Glamour.com

Glamour.com are un mic interviu cu chestiute interesante pe care nu le stiam despre Candice Accola. Check out!

Obsesia mea curenta este:  Camerele de unica folosinta! In caz ca nu ati auzit eu am declarat vara anului 2012 ca cea mai frumoasa vara ever. Cea mai usoara cale de a-ti aminti cea mai frumoasa vara este cu aceste camere. Zambeste, click si treci mai departe! Nimeni nu primeste aprobare si nu se pierde timpul analizand un moment care tocmai s-a petrecut. Camerele de unica folosinta te lasa sa faci o poza a ceva fara sa "iesi" din acel moment frumos. Plus, cand pozele sunt developate, este ca in dimineata Craciunului!


Filmul de care sunt atat de obsedata incat stiu fiecare cuvant din el este: French Kiss. "Fericire, zambet. Suparare, incruntare. Foloseste fata corespunzatoare emotiei!" "Bere tare ca Bub Dylan" si favorita mea este cand Meg Ryan canta "I hate Paris in the Spring Time" (Urasc Parisul Primavara), "pentru ca iubirea mea este acolo cu iubita lui urata.". Mda ... tocmai am scos aceste citate din buzunarul de la spate!


Melodia de care sunt obsedata este: "El Scorcho" cantata de Weezer (ascultati melodia aici). Eu sunt intr-o formatie a anilor '90, numita "Straight 2 Video" cu alti membri din Vampire Diaries, si am cantat aceasta melodie la petrecerea de terminare a filmarilor pentru sezonul 3 (wrap party). -Daca va mai amintiti am pus si eu video-ul pe YouTube & blog (click aici).


Cartea de care sunt obsedata: "Still Life with Woodpecker" de Tom Robbins.


Ideea mea pentru o mancare perfecta este: Este imposibil pentru mine sa raspund la aceasta intrebare. (lol ... nu stie sa gateasca)


Cocktail-ul meu preferat este: Iubesc un tequila infuzat bine.


Website-urile de care sunt obsedata sunt: Il numesc pe Perez Hilton, doamna mea porno (haha). Sunt o mare fana a Post Secret -- este asa un tesut conjunctiv emotional pentru oameni. De asemenea imi place sa "decorez" site-uri ca Pinterest sau Apartment Therapy.


Locul de vacanta de care sunt obsedata: Sunt mai obsedata de ideea de vacanta decat de un loc anume. Imi place sa explorez locuri si culturi noi.


Lucrul din dulapul meu de care sunt obsedata: Am o colectie de rochii si jachete vintage. Cred ca nu am trecut peste faza "de-a imbracatul" inca. Defapt asta chiar este o mica problema ...


Show-ul de care sunt obsedata: The Soup!


Persoana mea favorita pe Twitter este: Kelly Oxford. Aproape ca salivez citindu-i tweet-urile.


Prima celebritate de care m-am "indragostit" este: JTT, dar nu-i spuneti lui Devon Sawa.  Defapt nu-l cunosc pe Devon, doar am vorbit pe twitter de cateva ori, si m-am simtit cam vinovata ca nu i-am spus asta.


Dormitorul din copilaria mea era: Plin de papusi de portelan, bebelusi beanie, suveniruri cu Spice Girls, mobilier gonflabil ... eram o rautate.


Cel mai la intamplare lucru din poseta mea este: Ei bine, hai doar sa numim aceasta poza "Ramasite din geanta mea de vagabond."
Traducere: Symonna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu