miercuri, 15 august 2012

Ian Somerhalder interviu cu DoSomething.Org

DoSomething.Org are un interviu cu Ian despre fundatia lui, "Ian Somerhalder Foundation". Enjoy!
Poti sa ne povestesti putin despre fundatia ta si de ce ai lansat-o?
Dupa ce am fost martor la varsarea devastatoare de ulei in Golf, am stiut ca trebuie sa fac ceva. M-am inspirat foarte mult din compasiunea altor oameni care erau la fel de afectati ca si mine. In scurt timp mi-am dat seama ca este nevoie de o platforma pentru ca acesti oameni minunati sa fie auziti.

Munca ta pentru construirea unui sanctuar pentru animale ... cum ii va ajuta pe tinerii cu probleme?
Simtim ca oamenii si animalele au abilitatea de a se tocmi, lumina si intari unii pe ceilalti. Un tanar cu probleme care vine la sanctuar are oportunitatea de a crea o legatura cu animalele pe viata care simpatizeaza cu lupta lor de a trece peste aceste momente. Tinerii apoi inteleg in continuare compasiunea si dobandesc abilitati de conducere prin formarea acestor relatii complexe cu animalele.

Care sunt cateva modalitati prin care adolescentii pot sa se implice in fundatie?
Ca sa imi spun exact punctul de vedere, ar putea sa aplice pentru a deveni unul dintre "mobsterii" nostri si sa ajute cu orice de la scrisul articolelor pe site pana la a aduce idei si directii noi de explorare. O alta cale usoara de a se implica este sa stea conectati pe Twitter-ul si Facebook-ul nostru.

Care este cea mai mare realizare a fundatiei pana acum?
Sunt extrem de mandru de toate conexiunile deosebite pe care ISF i-a ajutat pe oameni sa le formeze. Avem sustinatori pe tot globul, in toate modurile de viata si de toate varstele, care au venit impreuna pentru a lucra la numeroase proiecte si in acelasi timp au creat legaturi pe viata intre ei.

A doua aniversare a fundatiei tale vine in curand, ai vreo idee cum sa o sarbatoriti?
Singurul lucru pe care il pot spune si este sigur, este ca aceasta a doua aniversare va implica sarbatorirea progresului nostru si simultan privirea in perspectiva a multor ani in viitor de schimbare pozitiva. De altfel pot garanta ca va fi plina de multumiri tuturor suporterilor nostri si tuturor celor care ne-au ajutat sa facem aceste schimbari pe care planeta noastra minunata le merita.

Traducere: Symonna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu