vineri, 4 februarie 2011

DVD-ul cu Sezonul 1 din The Vampire Diaries, acum in Romania

Myruna ne-a auntat ca a aparut in Romania la PROvideo DVD-ul cu prima parte a [update] sezonul 1 complet al serialului The Vampire Diaries" la pretul de 119,90 ron.

Bonus pe DVD:
- Comentarii cu regizorii
- Scene nedifuzate
- Pachetul contine 4 discuri cu cele 20 de episoade din prima serie [OSB: intr-adevar sunt 22 de episoade in primul  sezon, insa asa apare pe site-ul ProVideo].

Sinopsis: 
In serialul de televiziune The Vampirea Diaries, Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceu a avut parte in urma cu 4 luni de o mare tragedie: parintii ei au murit intr-un accident de masina. Astfel aceasta, impreuna cu fratele ei, in varsta de 15 ani trebuie sa faca fata durerii. 
Anul scolar tocmai a inceput. Elena impreuna cu prietenele sale sunt fascinate de prezenta unui nou stundent, tanar misterios si carismatic pe nume Stefan. Cei doi tineri au inceput sa vorbeasca , pe scurt facandu-si ochi dulci. Ceea ce nu stie Elena este ca Stefan este de fapt un vampir in varsta de 145 de ani. Chiar daca este un vampir, Stefan incearca sa-si ascunda aceste instincte, insa fratele sau Damon face exact contrariul. 
 
Serialul The Vampirea Diaries este o adaptare a unei serii de carti publicate in 1991.
Multumim pt stire, VampiresCrib

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu