vineri, 11 februarie 2011

Julie Plec spune ca mai exista o sansa pt Caroline& Tyler

Nu este niciun secret ca ne place aparitia varcolacilor in Mystic Falls, desi ne enervam din cauza lui Tyler (Michael Trevino) pentru ca are un comportament neasteptat precum in episodul "Daddy Issues". 
 http://images2.fanpop.com/image/photos/13500000/Tyler-Caroline-tyler-and-caroline-13505022-600-267.jpg
Producator executiv al serialului, Julie Plec ne ghideaza printre misterele varcolacilor asigurandu-ne ca, in timp ce Tyler a facut-o lata atunci cand a ezitat sa o apere pe Caroline in batalia vampiri versus varcolaci, el nu este atat de rau precum pare. "Va reamintesc ca Tyler este la randul sau o victima", spune ea, "pentru un tip care nu este obisnuit sa isi recunoasca sentimentele. Avand in vedere modul in care a crescut, relatia cu tatal sau si felul sau de a fi de pana acum, genul de baiat condus de testosteron, ne dam seama ca el este confuz. Este cam ratacit, iar experientele prin care trece acum fac parte din calatoria sa spirituala".
Tyler si Caroline au trecut de la stadiul la care abia se suportau unul pe celalalt la a fi unul dintre cuplurile preferate din serial, insa dupa aparitia amicilor varcolaci care au capturat-o si au torturat-o pe Caroline in episodul de saptamana trecuta ["Daddy Issues"], este greu de imaginat acum ca ei vor reveni in peisaj ca si cuplu. Julie Plec spune ca "ei au un drum lung de parcurs care ii asteapta, asta cu siguranta. Caroline este genul de persoana care ofera sentimente puternice si multa incredere persoanelor din jurul sau, iar acum simte ca prietenia ei a fost tradata. Pe de alta parte, Tyler simte exact acelasi lucru. Iata aici un baiat care nu este obisnuit sa tina la oameni si care nu este obisnuit ca oamenii sa tina la el. Asa ca, intr-un fel, tradarea sa il doare tot atat de mult".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu