vineri, 11 februarie 2011

Julie Plec vorbeste despre Damon& Elena

In cele mai recente episoade "The Vampire Diaries," Damon (Ian Somerhalder) pare ca se rasfata cu mult vin, femei si sange. Amestecand toate acestea un niste sentimente umane nedorite, obtinem un cocktail ucigator pentru el numit Mystic Falls.  Julie Plec vorbeste intr-un interviu pentru Zap2it despre aparenta cadere emotionala a lui Damon. Ea ne-a reamintit ce i-a spus Stefan lui Damon la inceputul sezonului al doilea: "La inceputul sezonului, Stefan i-a spus lui Damon: 'Katherine te-a distrus o data. Nu lasa asta sa se intample din nou"'.
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lgd82yymYV1qfz2lfo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=0RYTHV9YYQ4W5Q3HQMG2&Expires=1297504969&Signature=3JvUHX2%2FOgm5lHQliPZLprRB1j0%3D
Absenta lui Katherine in viata lui Damon in ultimii 145 de ani a lasat mult loc pentru ceea ce Julie Plec numeste "parti ale lui Damon care sunt foarte auto-distructive, foarte violente si foarte agresive." Damon a traiat intr-un stil de viata intunecat pentru foarte mult timp asa inca asta a devnit felul sau. Desigur, exista sanse pentru el, Damon s-a schimbat: "El se mentine sub control pentru ca vrea sa fie, asa cum zice Elena, un om mai bun. Asta nu din cauza lui Katherine, ci pentru ceea ce Elena reprezinta." Acum framantarile lui Damon vin din faptul ca trebuie sa o vada pe Elena ofrindu-si afectiunea lui Stefan: "Damon nu o are pe Elena si nu vrea sa fie un erou. Cand va ajunge sa se priveasca si sa nu se mai recunoasa, el va merge in cautarea persoanei care a fost in ultimii 145 de ani".


Din nefericire, acest lucru inseama ca el se va intoarce la vechile obiceiuri care l-au cam definit pentru o lunga perioada de timp: "Cand scenaristii serialului au scris pentru prima data povestea pentru episodul in care Rose moare, acesta a avut un final cu totul diferit. Scriseseram intregul scenariu si incheiasem cu Damon imbratisand-o pe Elena. Terminasem de scris si mergeam inainte pana cand scriitorii si-au dat seama ca raspunsul lui Damon la sentimentele coplesitoare cauzate de piederea lui Rose si momentul emotional cu Elena l-au facut prea sensibil." 
Atunci a aparut ideea ca ar putea sa redevina pur si simplu ticalos ca un raspuns la prea multe sentimente. Asta a schimbat totul. Prin urmare, Damon a ratacit beat pe drumuri, s-a confesat unei straine ca doreste sa fie om din nou, apoi a ucis-o doar pentru a arata ca poate. E ceva ce Damon nu a mai facut de la inceputul acestui sezon. Julie Plec adauga: "Discursul din final a fost scris de Kevin [Williamson], a fost genial. A schimbat totul. Chiar ne-a revigorat pe toti si ne-a amintit ca Damon poate fi delicios de rau sau epc de bun si cum cele doua parti ale sale sunt in conflict una cu cealalata."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu