vineri, 11 februarie 2011

Julie Plec vorbeste despre Matt& Caroline

In interviul lui Julie Plec pentru Zap2it a vorbit mai mult despre relatia Tyler-Caroline, insa ea nu uita sa il mentioneze si pe Matt...
   http://images2.fanpop.com/image/photos/12700000/Caroline-Matt-the-vampire-diaries-ships-12763679-600-338.jpg
In timp ce Tyler ia decizii nefericite... Matt (Zach Roerig) este inca angajat la The Grill, stergand mesele si lucrand in spate in timp ce Damon si Alaric planuiesc urmatoarea miscare. In ultima perioada Matt nu a fost prea mult in peisaj si am cam tanjit dupa prezenta lui. Julie Plec ne da insa vesti bune: "Suntem pe cale sa intram adanc in lumea lui Matt. Caroline va fi nevoita sa dea cateva raspunsuri... in sfarsit. Matt a fost lasat in planul secund pentru o parte buna din acest sezon, incercand sa inteleaga ca se petrece in relatia sa non-existenta cu o fata la care tine foarte mult, dar pe care nu o intelege. Suntem pe cale sa il agitam putin si sa il facem sa puna o multime de intrebari. El va incerca sa afle care sunt sentimentele adevaratate ale lui Caroline pentru el si sa isi dea seama ce fel de relatia isi doreste sa aibe cu ea. Acum ca Tyler este pus la colt, Matt si Caroline au o alta sansa de a avea o relatie adevarata. In ultimul epispd de dinaintea pauzei de primavara, vom avea parte de un moment minunat intre Matt si Caroline, cred ca va va face foarte fericiti." 
Plec adauga: "Bineinteles, lucrurile nu sunt deloc usoare in TVD. Pregatiti-va pentru un moment tensionant intre Matt si Tyler in episdoul "Crying Wolf" care va fi difuzat pe 10 februarie".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu