sâmbătă, 8 septembrie 2012

WARHOUSE with Joseph Morgan.


Fanii serialului "The Vampire Diaries"l-au vazut pe Joseph Morgan (aka Klaus) in intr-un rol secundar in Immortals, dar o noua aparitie de succes al actorului se apropie, Warhouse, iar acum avem si un mic rezumat oficial al filmului.
 “Warhouse” este un film emotionant,  brutal dar si psihologic cu o margine supranaturala care contureaza lupta unui barbat de a-si pastra umanitatea si bunul-simt dupa ani de inchisoare teribila.
Navalul regal, A.J. Budd (jucat de Joseph) se trezeste intr-o casa misterioasa si este obligat sa se lupte in fiecare zi pentru viata lui, impotriva unor oponenti inumani. Prins singur intr-o neschimbatoare inchisoare de rutine indestructibile, el trebuie sa omoare in fiecare zi sau moare el. Cum zilele se transforma in ani, izolarea si violenta neincetata ii ameninta sufletul.  Singura nota de speranta se afla in jurnalele unui fost prizonier a-l casei de razboi (warhouse), ofiterul Edward Sterling.Descoperite  în spatele unui zid secret, jurnalele lui Sterling servesc   drept  mentor pentru tanarul puscas  marin și il  ajuta   în  a se mentine in viață, dar  ce soartă întunecată  s-a  abătut asupra autorului lor? Poveștile acestor doi oameni din timpuri diferite se   împletesc cu  disperarea lor de a scăpa  din  Warhouse și uciderea fără sfârșit  care   conduce  în luarea de măsuri teribile.
Photo Gallery:
*Traducere & adaptare Symonna & Marii ( in colaborare cu Raluca - JVAJS. :D ) Specificati sursa daca preluati. 
Si un trailer:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu