sâmbătă, 1 septembrie 2012

Actori Vampire Diaries , si in True Blood!

Daniel Gillies
  • In The Vampire Diaries , Elijah : Vampir original , fratele mai mare al lui Niklaus Mikaelson.Elijah este un vampir care se tine de cuvant si foarte loial.
  • In True Blood,Jon : Prietenul lui Jon Charlene - fura bani si bijuterii de la Sam Merlotte , lucruri pe care planuieste sa le foloseasca pentru a-si face o noua viata.Dupa ce Sam il omoara pe Jon , il impusca si pe el si se descotoroseste de corpuri.

Arielle Kebbel
  • In The Vampire Diaries , Lexi : Lexi este cea mai buna prietena a lui Stefan,pe care l-a ajutat in mod repetat sa scape de pofta de sange.Ea este in cele din urma omorata de Damon.In sezonul 3 Lexi se intoarce din lumea mortilor pentru a-l ajuta din noi pe Stefan sa scape de pofta disperata de sange de cand este un spintecator.
  • In True Blood , Charlene : Ea vrea sa inceapa o noua viata cu Sam Merlotte , insa este si ea una dintre persoanele care il jefuiesc pe barbat.Cand Sam isi da seama ca a fost pacalit pentru ca iubita lui sa fuga impreuna cu Jon.In final , Charlene si Jon sunt omorati accidental de catre Sam.

Courtney Ford
  • In The Vampire Diaries,Vanessa Monroe : Ea este studenta lui Izobel Flemming , mama naturala a Elenei.Intr-un episod al serialului aceasta apare alaturi de Elena , Alaric si Damon , ajutandu-i pe acestia sa gaseasca niste documente despre Katerina Petrova .
  • In True Blood , Portia Bellefleur : Este sora lui Andie Bellefleur si verisoara lui Teryy Bellefleur. Ea il convinge pe Bill Compton sa intre intr-o relatie cu ea.Mai tarziu , el afla ca ea ii este ruda si se desparte de ea.

Dawn Olivieri 
  • In The Vampire Diaries , Andie Star : Constransa de Damon pentru a fi iubita lui.Stefan o ucide intr-un episod al serialului pentru a le transmite Elenei si lui Damon sa uite de el.
  • In True Blood , Janice Herveaux : Ea este sora lui Alcide.Mosteneste un salon cosmetic, insa acesta este incendiat de catre fosta prietena a lui Alcide,Debbie Pelt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu