sâmbătă, 31 martie 2012

Season 3 Episode 18 "The Murder of One" Recap

Mdap, este acel moment din nou, in care trebuie sa povestesc ce s-a intamplat in episodul curent ;) Si trebuie sa spun ca, desi sunt super-curioasa ce se intampla in episodul urmator ... avand in vedere ca apare din nou actrita mea preferata LAUREN COHAN .. ca fantoma lui Rose, nu ma supar ca apare pe 19 aprilie ... imi mai da niste timp liber ... ;) Oricum o sa treaca foarte repede si nici nu o sa ne dam seama ... ca de obicei ;) Acum sa trecem la recapitulareeeee. Love you, xoxo!

---------------------------------------------


"We have Originals to kill"
In prima scena ... well .... ce credeti ca pot face cei 3 ... ma rog ... Stefan, Damon si Alaric ?
Yeap, that's right! pregatesc tepusele ca sa-i poata omori pe Originali ;), Damon incearca sa-l convinga pe Ric sa-si puna inelul .. si reuseste.








"Oh, Elena Gilbert ... saviour of the cursed and the damned."
Stefan si Damon ii cheama pe Matt, Elena si Caroline in padure pentru a le explica planul, unde Elena ii spune Carolinei ca Alaric este cel care l-a omorat pe tatal ei.
In acelasi timp, Klaus si Rebekah incearca sa-l convinga pe Finn sa lucreze cu ei ... nu putem spune ca asta chiar a mers, dar ... intalnirea cu Sage sigur l-a mai inmuiat putin. Mie personal imi place foarte mult faza cand Finn tot spune "I don't have any wish ..." si Klaus spune "Again with the wishes" haha si cand Damon spune "Barbie?" ... ma bucur sa vad ca nu i-a uitat porecla.

"I have some unfinished business with Damon Salvatore"
Rebekah isi incepe planul de ... cum sa o numim? ... tortura ? ... a lui Damon.
Si ... aflam ca Bonnie este misterioasa vrajitoare care il ajuta pe Klaus. De ce ? Mda .. pai se pare ca Jeremy este "the target" ... very good ... s-au decis sa-l mai aduca putin in serial - si doar ganditi-va cat o sa apara in episodul urmator :->


"Right after I turned into a vampire I killed someone, a stranger ... and what's worse: I liked it"
Caroline si Alaric au putin timp sa ... discute (sa zicem) despre tot ce s-a intamplat - momentul dragut: Caroline nu il invinuieste pe Ric (sau da, dar nu atat de tare), spunand ca nici ea nu e mai sfanta.


Stefan si Elena se cam cearta ... din cauza ca unul din ei vrea sa-l salveze pe Damon inainte de toate si celalalt este concentrat pe ucisul Originalilor - v-ati dat voi seama care-i care .. nu? :) Si apoi urmeaza acel vis ... influentat de Rebekah ... care cred ca a fost si frumos si urat pentru fanii Delena, nu? Adica, a fost uimitor tot ce s-a intamplat acolo si oribil cand si-au dat seama ca nu e real. Am I right? Oricum mie mi-a placut ... dupa ce am observat ca e vis :))=)) Merita un snapshot nu ?

"It does bother me .... you bother me"
Bonnie inca lucreaza la acea vraja - care ii va "desparti" pe Originali .. stiti voi ... va desface ce a facut Esther - si reuseste. De asta Finn a fost singurul care a murit dupa ce eroii nostri l-au injunghiat :(  si apoi .. mda .. a murit si Sage .. se pare ca e un fel de bloodline thing - deci de asta trebuie sa afle cine a transformat-o pe Rose (chiar de la ea :x)... pt ca Rose a transformat-o pe Kath si Kath pe Damon si Stefan si Damon pe Caroline deci trebuie sa stie pe care original il pastreaza ... ca sa nu moara toata populatia din Mystic Falls :))
Apoi Stefan merge la Klaus ca sa negocieze .. his bro for deadly stakes ;)


"I never stopped loving you"
Aww <3 you have no idea cat de mult mi-a placut partea asta :x
Macar au recunoscut amandoi adevarul ;) El ca inca o iubeste si ea ca .. e confuza. Traducere:  Ii iubeste pe amandoi ;)


Si apoi haha .... Alaric a ascuns celalalt tarus :)) stiti voi .. the Diabolical Alter Ego ;) si that's kinda it ;)
Mi-a placut foarte mult episodul .. defapt e primul de dupa pauza care chiar mi-a placut.


Recap made by: Symo Popescu (Symonna)
Photos: Captured by me
Disclaimer: Va rog mentionati sursa daca o postati altundeva.

Un comentariu:

  1. ar fi tare ca Rose sa fi fost transformata de Klaus:))asta ar insemna ca s-au chinuit degeaba atata timp ca sa-l omoare pt ca in final tot nu vor putea:))

    RăspundețiȘtergere