marți, 20 martie 2012

Season 3 Episode 16 "1912" Recap

Hello, Hello! Imi pare rau ca nu am mai postat de duminica (si in weekend am postat foarte putin) ~ imi stiti politica de a-mi cere scuze~ dar astazi sunt doar a voastra si o sa fac recapitularea repedeee si dupa trec la postat noutati :) Love you all, Xoxo 
-------------------------------------------------------------------------

MYSTIC FALLS 1912
Prima scena incepe cu un flashback in care misteriosul criminal din 1912 ... l-a omorat pe Zach Salvatore, dupa care scena se "transforma" in Mystic Falls 2012, unde seriful Forbes si dna Lockwood se cam cearta in legatura cu ... criminalul din zilele noastre. Se pare ca Alaric nu a murit totusi (duh, am zis eu ca ar fi prea stupid), in schimb este in inchisoare deoarece doctorita Fell bitch i-a spus serifului (stiu ca e femeie ... dar cum ar trebui sa-i spun ... "serifa" nu prea merge deci ramanem la acelasi) ca el o atacase. Mdea. Tipic.


"You can't out run your problems, but it looks like you're gonna try"
Elena si Matt fac jogging-ul de dimineata cand seriful Forbes o suna si o cheama la inchisoare - spunandu-i ca Ric este acolo. Ea se intalneste cu Damon ... si nu prea iese bine - ma roggggggg ... sunt inca suparati unul pe celalalt - move on already. Dupa care Damon merge acasa si (in timp ce Stefan are o micuta problema de control - simpatica, as putea spune) incepe sa caute in jurnale (duh, iar , bine ca si-au amintit The Vampire DIARIES). Si apoi scena se transforma intr-un alt flashback in care Stef si Damon s-au intalnit dupa 15 ani, la inmormantarea lui Zach ,oh gosh, era sa uit ceva important ... si-au mai amintit ceva producatorii ... cioara aia a lui Damon .. chiar imi era dor de ea sincer.


Dupa flashback, Damon si Stefan au mers la The Grill, unde era si "the she-devil" (diavolita - Rebekah), iar ea si Damon au facut ... ei bine cam asta:
(Courtesy of Price Peterson's Recap)
Ma rog, ea era acolo pentru a afla mai multe depre stejarul alb (de care v-am povestit episodul trecut) si dna Lockwood i-a spus ca familia Salvatore i-a taiat pentru a construi niste cladiri - deci ea a inceput sa se bage in seama dar nu prea a bagat-o nimeni in seama ("Boys night, and you're not invited" haha). 
Apoi the Salvatores, si-au amintit de Sage, care era genul de fata ... calumea haha... care nu se lasa umilita de barbati, ci invers. Si defapt ... un fel de Lexi a lui Damon ;)


"Just like a true founder"
Elena si Matt intra prin efractie in casa lui Meredith si gasesc mai multe indicii (neinteresant), dar (interesant) Meredith ii prinde si ii duce la sectia de politie. Ma rog, seriful e mama lui Caroline, aka Elena's BFF deci sigur ca nu s-a intamplat nimic grav - i-a lasat sa plece.


"A woman is not just for food ... she's for pleasure"
Haha ... asta de sus (si jos in poza)... e Sage dandu-i lui Damon lectii de viata.
Intre timp, Damon si Rebekah fac alta prostioara (doamne, astia doi se potrivesc atat de bine - ca doi copii mici care isi baga nasul peste tot ), si cam care ar fi prostioara? Il fac pe Stefan sa bea sangele unei fete - si il vede Elena (ouch!). Apoi Elena, putin cam speriata, merge acasa cu Matt unde ii spune despre sentimentele ei pt Team Salvatore. Un fel de: I love Stefan because I know he will never die, and Damon because he's gotten under my skin and I can't shake it! haha ... 




Elena incepe sa citeasca jurnalul stramoasei ei, Samantha, care se pare ca a cam .. innebunit la un moment dat din cauza inelului pe care acum il are Ric, deci cred ca faceti legatura si daca nu ati vazut episodul. Death + Ring doin' its job = coming back to life => Alaric killin' people without even knowing it. [Sper ca stiti engleza pentru ca ma exprim mai usor asa =))]. Deci concluzia:
Recap made by: Symo Popescu (Alice)
Photos: Captured by me + gif by Price Peterson
Disclaimer: Daca o puneti pe alte site-uri va rog precizati sursa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu