vineri, 23 martie 2012

Candice Accola vorbeste despre Caroline, Tyler & Klaus

Zap2It are un interviu foarte dragut cu Candice Accola ;) eu am selectat doar partea cu Klaus-Caroline-Tyler pentru ca celelalte erau informatii despre episodul 17, deci nu mai au inportanta pentru ca am aflat deja. Enjoy!


Zap2It: Exista o adevarata chimie intre Klaus si Caroline. Daca el i-ar face o cerere de prietenie pe Facebook, ea ar accepta-o?
Candice: Da, cred ca ar accepta-o! Caroline se joaca de-a "tine-ti prietenii aproape, si dusmanii mai aproape". Stie ce vrea de la Klaus. Vrea sa-l elibereze (de "sirebond") pe Tyler ca sa poata fi impreuna din nou. Asta e tot; asta e tot ce vrea de la el.  Si ca sa faca asta, stie ca trebuie sa-l faca mai bun.


Zap2It: Sunt niste fani, care chiar sunt innebuniti dupa Klaus si Caroline!
Candice: Stiu! Cred ca poate Caroline este flatata de atentia lui; asta ar putea fi atractia pe care o vad telespectatorii. Dar ea nu e interesata de Klaus. Ea vrea sa fie cu Tyler. Klaus inca e baiatul rau.  In episoadele urmatoare, Stefan & Damon au un plan de a-l omori pe Klaus, iar Caroline ajuta 100%. Ea este acolo. Nu spune "Oh nu il raniti pe criminal; ma place" Nu cred ca ii pasa de farmecul lui.


Zap2It: Cand Tyler se intoarce, va fi o reuniune fericita pentru ei?
Candice: Este fericita pentru ca ei chiar vor sa se vada unul pe celalalt. O sa aflam daca Tyler a putut sa scape de legatura lui cu Klaus sau nu; iar asta va afecta relatia lor.


Traducere: Symonna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu