sâmbătă, 24 martie 2012

Season 3 Episode 17 "Break On Through" Recap

DIABOLICAL ALTER EGO
In prima scena s-a intamplat ... cam asta:
Deci Ric se uita in oglinda aia (sau ce o fi ea, nu le am cu medicina si aparatele lor haha) si ... partea lui malefica  pare sa se fi aratat. Apoi a venit si Damon, si el si Elena au cam inceput sa se certe in legatura cu Stefan ... gen "Oh, yeah! Back when you two were in love and it was all rainbows and unicorns" haha ... Damon himself.


"Aaaannd my personal favourite B-Positive" (~Caroline)
Bonnie si Caroline o ajuta pe Abby sa se descurce cu noua ei lume, desi ea nu pare foarte ferecita de noua ei lume. Cine stia ca vrajitoarele au un fel de conexiune cu plantele lor ? Eu una nu ;) dar se pare ca asa este. Caroline incearca sa fie pentru Abby ce a fost Stefan pentru ea cand s-a transformat. Incearca sa o ajute si sa o sprijine dar nu prea ii iese ... din cauza ca Abby este prea suparata si nu prea poate face fata. Okay, ceea ce nu inteleg eu ... daca Bonnie a fost atat de suparata cand Caroline s-a transformat ... cum de este atat de ok totul cu mama ei ? E putin cam prea calma si .. indiferenta (parerea mea).


"Damon Salvatore, my favourite student!" (~Sage)
"Sage, my hottest teacher" (~Damon)
In timp ce tot orasul (chiar si Rebekah era pe acolo) muncea din greu pentru a restaura Podul Wickery, Damon a reintalnit-o pe Sage haha ... ironic. Apoi Sage o intalneste si Rebekah ... si mai ironic haha .. se pare ca Sage este cam super-indragostita de Finn si a venit in Mystic Falls pentru ca stia ca este liber (mdah, pacat ca nu prea ii pasa de ea).
Intre timp, Elena a mers la casa Salvatore unde l-a intalnit pe Stefan ... facand ce face un vampir de obicei :))   au discutat putin, bla, bla ...
Damon si Sage au un micutz plan diabolic (din ala diabolic simpatic) - ce-ar fi sa intram in capul Rebekai?


"Two is company ... three is a party" (~Damon)
Uhh, Damon se joaca putin cu mintea Rebekai haha ... cred ca fata chiar il place .. dar el e prea idiot ca sa observe ca in sfarsit exista cineva care l-ar putea face fericit - si distruge totul.
 Caroline si Jamie vorbesc putin - in sfarsit ii iese Carolinei schema ;) (she might become a vampire, human & witch teacher).
 Meredith si Alaric vorbesc si ei putin ... despre cum el i-a omorat varul (Logan - bleh, nu mi-a placut niciodata de ala), apoi Elena afla ca are nevoie de ceva ce purta Ric inainte de inelul (magic ... blestemat?) deci se duce acasa la el sa caute acel ceva, iar el ramane cu Meredith.
 Apoi, Stefan :))) LOL nu ma pot abtine dar in scena aia parca era un bebelus care nu putea fi indepartat de suzeta (sau biberonul) lui - dar Damon a reusit totusi (probabil ca sa aiba casa doar pentru el si his bitches.


Then ..... Abby l-a muscat pe Jamie al ei .. si s-au cam suparat amandoi.
But now ... let the party begin !! >:)
Okay, cred ca melodia care era acolo spune totul :) mama si ce misto melodie ... exact genul meu.
Ha, ce super misto putere are si Sage ... cui nu i-ar placea sa intre in capul oricui si sa vada ce gandeste ... goshh ... eu as face niste prostioareeee >:) 

"Don't worry ... i've got coffe on"
Yeap ... stii cand ma gandeam la Meredith si Alaric in acelasi timp .. tot timpul o vedeam pe ea psihopata.
Apoi s-a intamplat asta:
Si apoi asta:
Si aici e ceva de genul "Dick, what did you do to my wife?" haha ... 
Si apoi ... controlllllll =)) 

Mai tarziu, Bonnie a iertat-o pe Elena,  Caroline si Jamie ... haha ... lucreaza in gradina, iar Abby face ce stie ea mai bine ... pleaca.

"Hey stranger"
Then, awww, Elena l-a sunat pe Jeremy ... nu-i asa ca v-a lipsit si voua?
Si in sfarsit, genul de final fericit-diablic-perfect :))
"Let's go kill some originals"

Recap made by: Symo Popescu (Symonna)
Photos: Captured by me
Disclaimer: Daca o postati altundeva precizati sursa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu