marți, 10 mai 2011

Top 5 momente OMG din "The Sun Also Rises"

5. Matt s-a despartit de Caroline
Nu am vrea sa-l invinuim pe Tyler.Dar da...este doar pentru ca el a venit in oras.Asa am zice noi...Matt insusi spune: "In ultimele cateva zile totul era in regula" intre el si Caroline. A vazut-o pe prietena lui folosind super puteri, si viteza. Dar cel mai rau [credem noi] este faptul ca a vazut-o acoperindu-l pe baiatul dezbracat care tocmai incercase sa-i omoare pe amandoi.

4.Elena moare. Sau ceva de genul
"Dute naibii"- i-a spus lui Klaus inainte sa o muste de gat.Si apoi..parca nu ar fi durut-o, doar a stat acolo, urmarindu-l pe Stefan in timp ce sangele ei se scurgea.Damon a salvat-o spunand : "Intoarce-te vampir si o sa te omor chiar eu..deci nu fa asta."Apoi unchiul John, stiind ce o sa se intample a iesit afara din casa , iar in timp ce ea se trezea...el murea. Iar asta..i-a lasat pe Elena si Jeremy...cu adevarat orfani.

3.Bonnie salveaza ziua
Sute de vrajitoare moarte asteptand pentru momentul acesta. Iar Bonnie nu le-a dezamagit, Eliajah a facut-o...

2.Damon recunoaste ca a fost muscat
"Tyler Lockwood m-a muscat" cuvintele pe care i le-a rostit fratelui sau la sfarsitul episodului, aratandu-i lui Stefan mana sa.Otrava varcolacului pompand in venele lui.Daca vampirii respira..suntem destul de siguri ca Stefan nu mai respira in acel moment.Fratele sau mai mare va muri. Ce o sa faca pt a-l salva?

1. Jenna moare
"E in regula Elena...stiu ce trebuie sa fac" a spus Jenna. Si una din miscarile care ne-au surprins pe toti...a fost faptul ca ea s-a repezit la gatul Gretei si a muscat-o. Chiar arata ca si cum Jenna va castiga..pana cand Klaus a aparut.Durerea era socanta."Doar inchide-o" spunea Elena "Asa nu o sa-ti mai fie frica". Un moment mai tarziu Klaus a intors-o pe Jenna si i-a infipt tarusul in inima. Rest in peace my dear Jenna...you deserved better.
Traducere: Alice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu