vineri, 26 noiembrie 2010

Se cauta actor pt. rolul lui Klaus

http://www.showtribe.com/images/95491-g3.jpg
Producatorii serialului cauta un actor potrivit pentru rolul lui Klaus. Descrierea personajului de film data publicitatii il infatiseaza pe vampir ca aratand ca un tanar de 20-30 de ani, chipes, fermecator, inteligent, rational. Acesta trebuie sa fie singurul care il poate depasi in toate pe Damon (da, acel Damon), asta pentru ca are mii de ani mai mult decat el. Klaus este unul dintre primii vampiri, daca nu chiar cel mai batran dintre toti, dar nu se poate sti cu desavarsire pentru ca el tine pasul cu vremurile.

Ce stim despre Klaus din carti?
Klaus este un vampir batran, unul dintre primii vampiri, care nu a fost niciodata om si a existat pe Pamant dinaintea construirii piramidelor din Egipt. Potrivit spuselor sale, el a luptat in razboiul troian si a ajutat la caderea Imperiului Roman. La sfarsitul secolului al XV-lea a trait in Germania, iar localnicii credeau ca este diavolul in persoana. 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjT7B8yj_6S7nKLIvHXELUEnIXwNalslGOxtTa3wgXF-bbMRe8GU2hUVP92OBCYsZCo5LVa3HNwTpETzmcx_Im9Sr-hillSoywq5HGteE7L0eCk97NOOXDcEHzR779fQ85x9mhKrRij8ndO/s400/vampires.jpg
Fizic, Klaus are trasaturi nordice, ochi albastrii, par scurt, blond platinat, imbracat cu o mantie de culoare cafenie-rosiatica. Este descris ca fiind foarte aratos, desi trasaturile sale sunt adesea schimonosite de nebunia pe care o arata. Pe plan emotional, el este la linia dintre dementa si rautate. In conditii de stres, devine extrem de serios si le reaminteste tuturor cat de incredibil de batran este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu