marți, 9 noiembrie 2010

Personaje noi in "The Vampire Diaries"

Cody:  Isi face prezenţa în episodul 2x10. Misiunea sa este de a conduce vehiculele şefului său (Byron?) Pentru o femeie (Elena, Katherine sau Rose?). Adrienne se va confrunta cu James şi Rose pentru a proteja acea persoană. Este un personaj care nu va dura mult timp, ceva de genul Trevor, dar Cody este ucis de Adrienne.

 
Adrienne: Il vom vedea in episodul 10. Numele lui este uneori pronunţat în episoadele următoare. A fost descris ca un vampir periculos. Nimeni nu îndrăzneşte să il atingă. Se intalneste cu Elena şi Rose în episodul 2x10 şi apare în acelaşi episod.

  
Alice: Aceasta apare pentru prima dată în episodul 2x10. Este o fata frumoasa, cu un accent german. Pare să trăiască cu un tip pe nume Steven. Ea le cunoaste pe Elena si Rose in apartamentul lui Steven. În primul rând, Rose o intreaba pe Alice ce sa întâmplat cu Steven, şi apoi vine Elena si le spune ca sunt in cautarea lui Adrienne. Alice crede că Elena este Katherine Pierce.
Elena decide sa joace rolul lui Katherine şi o întreabă dacă ştie unde este Adrienne. Alice răspunde: "Numai pentru reputaţia sa". Tu esti motivul pentru care am vrut să devin. " Se pare că Alice nu s-a transformat pentru Steven. Elena ii spune lui Alice sa il apeleze pe Steven pentru a găsi pe cineva care are o conexiune cu Adrienne. Alice refuză acest lucru. Dar stie ce este Katherine în stare să facă, astfel încât sfarseste prin a vorbi cu ea. Ea a sunat pe cineva pentru a obţine numărul unei persoane care il cunoaste pe Adrienne.

  
Jules: Am mai vorbit înainte de personajul jucat de Michaela McManus. Isi face prima apariţie în episodul 2x11. Este o tanara surferita de 20 de ani, sexy şi inteligenta. Cand ajunge in Mystic Falls intreaba despre dispariţia lui Mason Lockwood. Jules il viziteaza pe Tyler ca sa'i spuna ca este prietena cu Mason si ca il cauta. Tyler spune: "Mason a trebuit să se întoarcă în Florida pentru o vreme", şi ea răspunde, "Problema este că el nu este in Florida." 

Traducere: Alice
Daca vreti sa o puneti pe alte bloguri va rog specificati sursa! 
P.S: Inca nu stim actorii de care vor fi interpretate personajele noi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu