miercuri, 17 noiembrie 2010

Julie Plec vorbeste despre jumatatea sezonului 2

Vestea ca serialul "The Vampire Diaries" se va intoarce pe micile noastre ecrane pe 2 decembrie 2010 cu un nou episod din sezonul doi, a fost primita cu multa tristete de catre fani. Urmatorul episod se va numi “The Sacrifice”, iar dupa acesta va mai fi difuzat un singur episod inainte de inceputul lui 2011. Aceste pauze se datoreaza faptului ca serialul a debutat cu un nou sezon mai devreme decat majoritatea serialelor din SUA. 
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lbodtgh6bs1qe8uquo1_1280.png?AWSAccessKeyId=0RYTHV9YYQ4W5Q3HQMG2&Expires=1289849925&Signature=3I82FOVMxjKYymZc3q%2FLie56fRg%3D
Pentru a ne usura sau ingreuna asteptarea, in functie de cum percepe fiecare, producatorul executiv, stimata Julie Plec, ne ofera cateva informatii interesante despre ce sa va intampla in urmatoarele episoade. Unul dintre firele povestii va fi legat de istoria vampirilor originali. Plec spune ca va fi o mare supriza pentru  Damon, Stefan, Elena si Rose  sa dea nas in nas cu Elijah. Intrebarea la care vor trebui sa gaseasca raspuns este: cum omori un vampir original? Iar desc.
La jumatatea sezonului vom avea o surpriza majora din partea lui Tyler. Julie Plec spune: "nu va fi doar un singur varcolac in Mystic Falls pana cand serialul va intrat in pauza de An Nou. Vechea celula a familiei Lockwood exista pentru un motiv si isi va atinge scopul in episodul 2x11 (aka "Light of the Moon"). Transformarea lui Tyler din om in varcolac este, de fapt, metamorfoza de la transformarea din baiat in barbat... Dupa ce va trece de aceasta etapa vom vedea ceea ce este el cu adevarat".
Julie mai spune ca razboiul dintre cele doua specii, vampiri si varcolaci, este in centrul povestii sezonul acesta. Desi aceste creaturi periculoase sunt dusmani de moarte, au totusi ceva in comun: diferentele dintre generatii. Vor aparea vampiri care stiu despre istoria vampirilor si au primit informatiile din generatie in generatie. Acestia nu vor mai avea aceeasi viziune asupra lor, precum Tyler sau Mason care s-au intalnit accidental cu ei.
Michaela McManus va debuta in episodul "Light of the Moon" in rolul unei amice a lui Mason pe nume Jules. Ea ajunge in oras si ii spune lui Tyler ca Mason nu s-a intros acasa, dar va ramane o vreme prin zona cauzand tot felul de probleme. In plus, in episodul 11 vom avea parte de prietenia-fratie dintre Damon si Alaric. Dragut.
http://img251.imageshack.us/img251/2824/009luf.jpg
De asemenea, se pare ca Tyler si Caroline vor incepe sa aiba o relatie "foarte, foarte intensa"... Ei vor trece prin multe impreuna, se vor sprijini in cele mai grele conditii. Daca relatia va lua o turnura romantica, nu avem certitudini inca... Intre timp, Caroline ii va ascunde lui Damon faptul ca i-a spus lui Tyler ca este vampir, iar acest lucru va avea niste consecinte grave!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu