sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Cateva fanmade-uri noi :)

 Sunt cam multe cu Stelena, deci Delena fans ... SUCK IT UP the way I did when they kissed in 3x10 ;)
Thanks so much to Waschals Art Room

7 comentarii:

  1. Nu pui si tu poze cu Elena si Damon ? :> . In special Damon ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cu Elena si Damon ... nu prea sunt tentata, pentru ca mie imi plac (ca si cuplu) Stefan & Elena .. deci

    RăspundețiȘtergere
  3. Da , dar iti dai seama ca pierzi fani care iti urmaresc blogul pt ca nu pui poze cu Elena si Damon . Parerea mea . :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sincer nu cred .... postez multe lucruri pe blog, si eu una nu as parasi un blog doar pentru ca se mai posteaza si ceva ce nu-mi place.
    De exemplu tu ... esti Team Delena .. ai putea sa pui poze in care Stefan si Elena se saruta sau altele ? ... I don't think so

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba normal ca parasesti un blog daca nu se posteaza lucruri care iti plac, pentru ca nu esti nebun sa urmaresti ceva ce nu te intereseaza sau nu apreciezi. Dar pe tine nu te obliga nimeni sa pui poze cu Damon si Elena daca nu vrei.. Poti sa faci blogul tau doar pentru fanii Stelena .. si cine nu vrea, nu iti urmareste postarile .. Btw.. eu sunt fan Delena, dar asta nu inseamna ca nu ii respect pe cei care il plac pe Stefan , dar hai sa nu atacam chiar asa de rau.. Voi va alarmati pentru un episod in care Damon si Elena s-au sarutat, pe cand fanii Delena au suportat 2 sezoane de Stelena :)

      Ștergere
    2. Nu ne alarmam deloc. Si te rog nu incepe si tu, pentru ca sincer, nu mai am chef de certuri penibile. Am postat si Delena.. duh. Si sa revenim, nu ma alarmez ca s-au sarutat, dar nici nu pot sa spun ca mi-a placut scena. Whatever a fost ok. Si ce daca ati suportat 2 sezoane de Stelena? O sa mai suportati si de acum,dupa parerea mea. Pentru ca "That kind of love NEVER dies"

      Nu ar trebui sa-mi sugerezi chestii de genul " Poti sa faci blogul tau doar pentru fanii Stelena .. " daca vroiam asta, asta faceam. Dar mie imi place totul la serial, si de aceea am facut un blog despre el. Si eu nu vad de ce va alarmati voi ca am postat niste fanmade-uri Stelena .. am postat si Delena.. la alea de ce nu comentati nimic?

      Si daca e asa normal ca parasesti un blog care nu-ti place .. tu cumde nu l-ai parasit? Nu zic ca ar trebui s-o faci. Dar nu cred ca e asa "normal" sa parasesti un blog, doar pentru ca exista 4 postari cu fanmade-uri Stelena, pe langa celelalte aproape 2000 despre toti actorii, adica, eu urmaresc multe bloguri ale caror administratori sunt fani Delena, si la astfel de postari pur si simplu trec peste. Daca as posta Stelena in continuu ar trebui sa plecati, pentru ca da ... ar fi un blog pe tema asta, dar nu e.
      E decizia voastra daca vreti sa parasiti blogul sau nu.

      Ștergere
  5. Sunt geniale!Pe ce program le faci? :)

    RăspundețiȘtergere