sâmbătă, 21 ianuarie 2012

The Vampire Diaries Season 3 Episode 12 "The Ties That Bind"

Salut tuturor! Imi cer scuze  ca deobicei scriu in fiece vineri chiar dupa clipa ce priveam episodul, insa din cauza unor dereglari de sanatate nu am reusit!
Deci TVD nu termina sa ne frapeze. Iarasi Boonie are vise profetice , in care ea e convinsa ca unica persoana ce le  va putea ajuta sa deschida cel de-al patru-lea sicriu este mama sa-Abby Bennet.Problema era ca ea nici macar nu o tinea minte si trebuia cautată, si ca deobicei cu ajutatul se ocupa Damon, el a fost cel care a gasit-o...Bonnie si Elena se pornisera , insa inainte lor pe la Abby a trecut un hibrid care a impuso pe Abby si un prieten de al ei sa faca tot posibilul ca Boonie sa spuna unde se gasesc sicriile.In acest conflict se implica si  Stefan , aflînd ca ele au gasit-o pe Abby, mai apoi el este ranit ca sa nu interfereze lui Klaus sa gasească sicriile.Deci pină la sifrsit Klaus totusi găsise locul sicriilor:( iar Boonie îi mai dea o şansă lui Abby , ştiind ca ea poate sa-şi recupereze puterile magice. Stefan rămas rănit ,Elena îl ajutase si in acea clipa îi spuse ca ea îl sarutase pe Damon.Chiar dupa atîtea actiuni pe care le-a facut Stefan sa arate ca nu o iubeşte pe Elena, aici s-a dat de gol.-marturisînd ca a fost o greseala ca o furase pe Elena si incerca sa o omoare..se pare ca Stefan totusi o iubeste pe Elena.Suparat el se duce la Damon si îi trage un pumn cu furie.
Damon a avut cu ce sa ne surprinda iarăşi, fiind iar el ,cela care e cu un pas înaintea lui Klaus, deci aplauze lui Damon:P.El îl trezise pe Elaijah , astfel făcîndu-l pe Klaus fricos. Urmatorul episod  apare pe data de 2 februarie cu denumirea de" Bringing Out the Dead" unde vor avea loc noi conflicte , si noi afaceri:)
Ne vedem pe 3 februarie 
xoxo Mia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu