sâmbătă, 10 decembrie 2011

Damon si Elena se cam "incing", Razbunarea lui Stefan pe Klaus, intoarce Mystic Falls impotriva lui. > Check out the latest TVD spoiler

tvd-gallery-trio.jpg
Julie Plec le-a dezvaluit celor de la Zap2It cateva informatii noi despre ceea ce se va intampla in continuare, in timp ce actorii munceau din greu la episodul 14 ;) Check out:
Cand show-ul se intoarce "Damon face ceea ce face el cand cineva i-l enerveaza - bea" rade Julie. "Nici el, nici Elena nu l-au mai vazut pe Stefan de cand le-a stricat planul si si-a recapatat libertatea. Ei nu au nici o idee despre unde e, tot ce stiu ei e ca le-a pus bete in roate si trebuie sa mearga mai departe. Si da ... ei merg mai departe, sub o "mantie de frica si paranoia" spune ea, pentru ca se asteapta la orice miscare din partea lui Klaus pentru toata treaba cu "Papa Original". Si totusi, cu toata teama si disperarea in Mystic Falls ... se gaseste si timp pentru romantism." In episodul 10 (The New Deal) Elena si Damon se gasesc in unul dintre acele momente in care tensiunea romantica este putin mai profunda si tensiunea fizica este putin mai ... fierbinte." Dar desigur ... Stefan nu sta departe prea mult. Undeva, o sa fie dezvaluit faptul ca tradarea lui l-a ajutat pe Damon. "Eventual, cineva va afla ca Stefan i-a salvat viata lui Damon, iar Damon si Elena vor trebui sa se lupte cu asta.Vor avea niste alegeri de facut."
"Inca nu l-am vazut pe cel mai rau Klaus, de altfel, nu l-am vazut nici pe cel mai rau Stefan incercand sa-l doboare pe Klaus" Stefan va afla cat de manipulator poate fi Klaus. Defapt, Klaus pune un plan in aplicare, pentru a intoarce Mystic Falls impotriva lui Stefan, luandu-i casa exact cum el i-a luat familia. La un moment dat il vom vedea pe Damon la un cocktail si el ii vede  pe Klaus si doamna Lockwood vorbind si e un fel de "Esti nebuna? I-a ruinat viata fiului tau, ne-a ruinat pe toti" iar ea spune " Klaus s-a hotarat sa ne lase pe mine, familia mea si tot orasul in pace daca tu il faci pe fratele tau sa se controleze." Deci o sa vedem aceasta manipulare a lui Klaus si la un moment dat el o sa poata spune : "Hey, eu nu sunt aici sa cauzez probleme. Stefan Salvatore este problema."
Traducere: Alice

2 comentarii: