joi, 21 aprilie 2011

Interviu cu Lisa Tucker despre personajul ei, Greta [EXCLUSIV]

Hollywood Life are un interviu exclusiv cu Lisa Tucker, noua vrajitoare din Mystic Falls. Il puteti citi mai jos:



Nu am mai auzit numele ei de cateva saptamani, dar sora rapita de Klaus a lui Luka, Greta este pe cale sa-si faca prezenta in The Vampire Diaries. Actrita Lisa Tucker isi face aparitia in Mystic Falls pe data de 21 Aprilie in episodul numit “Klaus”, iar ea ne spune ca “Greta nu este foarte fericita cand ii gaseste pe fratele si tatal ei decedati din cauza vampirilor din Mystic Falls”.Cu alte cuvinte, Damon si Stefan mai bine si-ar pazi spatele!
“Greta nu este persoana cu care vrei sa ai de a face” ne-a spus Lisa, desi nu vrea sa spuna daca Greta se va prezenta ca prietena sau inamica a fratilor Salvatore. “Multe dintre vrajitoarele din show urmaresc traditia in deaproape, dar Greta este cu siguranta vrajitoarea ei proprie. Este foarte puternica.”
Lisa, care a aparut in show-uri ca American Idol sau 90210, spune ca elementul supernatural al rolului din Vampire Diaries este cu adevarat nou pentru ea - dar il iubeste.
“Am exersat mult in fata oglinzii”, spune ea despre cum s-a pregatit pt a o juca pe Greta.” A trebuit sa imi controlez perfect miscarile mainilor si toate cele.”

Traducere: Alice
Daca puneti articolul pe alte bloguri, va rog specificati sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu