vineri, 22 aprilie 2011

Interviu cu Candice Accola pt TV Chick

TV Chick:Noul episod de saptamana trecuta a fost uimitor.Care a fost reactia ta cand ai citit scenariul si ai aflat ca Matt si mama ta stiu adevarul si lucreaza impreuna impotriva ta?
Candice Accola: Cred ca este minunat. Matt trebuia sa afle pana la urma.Ei nu il pot tine in intuneric pentru tot deauna chiar daca stim ca este foarte important pt show sa aiba si persoane in intuneric.Cred ca Matt este doar confuz, pentru ca sora lui Vicki a murit si ea a fost un vampir, si cel mai bun prieten este varcolac, iar iubita lui transformandu-se in vampirita.Cred ca a fost un moment foarte semnificant cum s-a intamplat.Si cred ca trebuia sa se mai intample si ceva cu Caroline,deoarece in ultima vreme totul era foarte confortabil.
TV Chick: Si cum o sa afecteze asta relatia ei cu Matt si mama sa?
CA: Evident...o sa mai fie lucruri care o sa se intample inainte de a se termina sezonul. Depinde doar de planul grandios pe care il au ei.Depinde de planul serifului Forbes impotriva vampirilor si daca Matt va fi de aceeasi parte cu ea sau nu.
TV Chick: Tyer se intoarce in oras curand. Cum va reactina Caroline la asta?
CA:Depinde de motivul pt care el se intoarce.Acesta este cel mai mare lucru.Chiar depinde de intentiile lui.
TV Chick: Evident, Klaus va fi un dezastru pt Mystic Falls aceasta saptamana. Stim ca, Caroline nu este asa de implicata ca Stefan si Damon, dar va avea si ea vreo interactiune cu el?
CA:Asta este ceva ce telespectatorii vor trebui sa vada si sa afle!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu