miercuri, 13 aprilie 2011

Dezvaluiri despre 2x18 "The Last Dance"

Anticipam ca "The Vampire Diaries" va aduce multa suferinta in ultimele episoade dinainte finalului celui de-al doilea sezon, insa nu eram destul de pregatiti pentru drama din "The Last Dance". Intr-adevar, poate ca a merge la un bal organizat de liceul la care inveti in timp ce un vampir precum Klaus este in oras, aduce putin cu filmele "Scary Movie", insa mai rupe tensiunea putin.
Zap2it a raspuns catorva interbari adresate de fani prin intermediu site-ului Twitter. Atentie, contine dezvaluiri importante despe actiune!
XX
Intrebare: Vom afla cat de mult stiu Matt si doamna Sheriff despre tot ce se intampla?
Raspuns: Da. Din pacate pentru fratii Salvatore, Caroline si Tyler stiu cam tot ce se petrece. Matt se chinuie sa isi pastreze veselia si optimismul pe timpul dansului alaturi de Caroline.

Intrebare: Va fi Damon din nou la bustul gol?
Raspuns: Nu, insa va purta pantaloni de piele.

Intrebare: Stie Jeremy Gilbert sa danseze?
Raspuns:  Nu chiar... insa incearca. Si nici nu prea este in dispozitia potrivita pentru dans...

Intrebare: Aveti vrei veste buna pentru fanii cuplurilor Damon si Elena, Damon si Bonnie, Stefan si Caroline, Matt si Caroline, Jeremy si Bonnie?
Raspuns: Acest episod va fi de vis pentru multe perechi. Si, cu toate ca totul are loc in mijlocul unor eveimente oribile daca stam sa ne gandim la intreaga seara, Damon si Elena vor avea un moment fericit impreuna. Cat despre aceea palma din promo.... veti vedea de ce Elena este atat de devastata si veti intelege reactia ei. Sigur, ca vor fi momente frumoase si intre Elena si Stefan, mai ales dat fiind faptul ca ea se muta la el acasa.
 
Intrebare: Katherine va aparea in acest episod?
Raspuns: Destul de putin. Nu are o zi buna.

Intrebare: Klaus isi poate folosi puterile in timp ce se afla in corpul lui Alaric? Isi va reveni Alaric?
Raspuns: Bineinteles ca isi poate folosi puterile. El nu are nevoie sa fie invitat in casa Salvatore ca sa poata intra. Tot ce stim este ca, atat timp cat corpul lui Alaric este posedat de Klaus, acesta se afla in mare pericol.

Intrebare: Se mai cearta Damon si Stefan cu privire la modul in care sa o tina pe Elena in siguranta?
Raspuns:  Fiecare dintre ei are o alta strategie, iar secretele pe care Damon le tine departe de Stefan incep sa afecteze relatia pe care au reconstruit-o in ultimele episoade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu