duminică, 14 octombrie 2012

Season 4 Episode 1 'Growing Pains' Recap

Am vazut episodul pe care l-am asteptat doar 6 luni..si..A FOST SUPERB.Toate au fost "la locul lor",cum imi place mie sa spun,mai ales ca tranzitia Elenei este in prim-plan si ni se apara cam cum se va desfasura de acum inainte.
Dupa cum stiti , episodul a inceput cu un fel de "rezumat" al vietii lui Damon,Stef si Elena.Dupa aceea,au inceput cele doua parti care au fost difuzate inainte de intregul episod .. Eu ,cel putin le stiam pe de rost.Dar tot le-am savurat.
Partea pe care nu o stiam a fost discutia pe care a avut-o Elena cu Jeremy,ca de la frate la sora,incercand sa vorbeasca despre cele intamplate..Se pare ca Elena numai cu gandul la asta nu era,cu toate luminile acelea care pareau sa o orbeasca 
..si .. cautandu-si coltii.
Apoi Parintele Young s-a dus sa "faca ordine" in spital..iar urmarea a fost ca Meredith nu mai are loc de munca.El are de gand sa veneze toti vampiri si sa termine cu ei o data pentru totdeauna.
Ceea ce mi-a placut este felul in care a fost aratat faptul ca emotiile Elenei sunt amplificate..Ea a inceput sa rada si .. apoi a izbucnit in plans.
Acum urmeaza o parte buna! Elena isi aminteste scena din 2x08..intr-un mod inedit!  Se uita cu puppy eyes,nu-i venea sa creada...
Care si Rebekah sunt luate de catre consiliu , dar Klaus vine sa o salveze..PE CAROLINE!Mi-a venit sa rad cand mi-am dat seama ca a salvat-o pe ea si nu pe sora lui..dupa care cei doi au un moment pe care,din pacate,il striga Tyler.Sau Klaus..
"Did you just call me love?
I don't know ,love.Did I?"        
Iar acccoooolo s-a enervat.I-a dat si o palma..

Bonnie si Jer au incercat sa o aduca pe Elena inapoi..dar din pacate nu au putut.A intervenit "Grams"!!!Vai,doamne,ce am inceput sa o urasc.S-a bagat in treaba lui Bonnie..
Elena are nevoie de sange,asa ca Bex si Stefan fac un plan ca sa il omoare pe unul din gardieni.

Asta,desigur,inainte de existenta momentului Stelena.Am cam inceput sa plang..
"I'm smiling."  iii:x ce dragut :) 
Ea a scapat din cusca pana la urma si a venit sa-l salveze pe Matt din furia lui Damon..Si in felul asta vedem pentru prima data fata Elenei ca vampir.
Dupa care,desigur,trebuia sa urmeze Delena.
"I remember everything.Damon,why didn't you tell me?"
"Would have made a difference?..I didn't think so.
I would have save you.In a heartbeat,no question.And you would have gotten to grow up.And have the life that you wanted;the life that you diserved.I wanted that for you,Elena.I would have gladly have given it to you and let Matt die because I am THAT selfish."
Serios acum.Pe cine ati fi salvat?Pe persoana iubita sau pe un aproape strain?Respect decizia lui Stef foarte mult si il iubesc:) si cred ca a facut bine ce a facut.Dar si Damon la fel.


Dupa asta a urmat Stelena,un moment supeeeeerrrbbb  de-a dreptul.
"I'll be a sister and a friend..and..I'll be with you."
Stef i-a dat inelul..iar apoi KISSSSS!
 
 Episodul s-a terminat cu Parintele Young aruncand in aer cabana aceea sau ce era , cu toti oamenii care erau de partea lui.Am ramas socata.

2 comentarii:

  1. Cred ca Parintele Young si ceilalti au baut sange de vampir de la Meredith (atunci cand a fost la spital, Parintele a luat rezervele de sange)

    Si cred ca in episoadele urmatoare ii vom vedea pe acestia transformati in vampiri deoarece toti vor muri cu sange de vampir in corp

    Sunt curios daca am dreptate. Geo

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,a fost ABSOOOOOLUT SENZATIONAAAAL!Muream de nerabdare sa-l revad!Mai ales pe Damon!Scumpul si inegalabilul meu Damon!!!!:XCu care am avut o mica certa cand a atacat-o pe Bekah:))Si ca tot vorbim de ea,la final,cand Klaus a tipat in halul ala la ea si a trantit-o...mi-au dat lacrimile:(( Cum poate sa fie asa crud?!Stiu,e Klaus,da' tot...!
    Daca nu-i revine mintea la cap,eu intru in serial si-l bat mar!:))Cine mi se alatura?


    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere