duminică, 19 februarie 2012

Season 3 Episode 15 "All My Children" Recap

"I really need to talk to you, please call me back"
Va vine sa credeti ca producatorii si-au amintit ca show-ul se cheama The Vampire DIARIES ? Duh, nu l-am mai vazut pe Stefan scriind in jurnal de .... muuulltt. Oh, cat ii iubesc pe oamenii astia care se iubesc dar le e teama sa o arate. Stefan scria in jurnal (despre Elena, duh :)) haha cred ) iar ea l-a sunat ♥, doar ca el nu a raspuns (nah, ce copil prostut). Si apoi l-a sunat pe Salvatore #2, Damon, care era prea ocupat cu Rebekah ca sa vorbeasca cu ea, deci pur si simplu i-a spus "Sorry, Ive been busy" mda ... dar apoi Elena a venit si ... nu a iesit bine. Defapt stii ce ? Amandoi o merita: Elena tot il raneste pe Damon (asta e daca nu-l iubeste destul) iar Damon se supara si face tampenii. Asa vrei asa ai !


"If you don't shut your mouth, the next thing to come out of it will be your teeth"
E asa de funny cand singura surioara a Originalilor se intoarce acasa a doua zi ( si in aceleasi haine) si fratii ei cred ca totul s-a intamplat cu Matt. But then, Elijah isi da seama ca ceva e in neregula cu Mama Originala. Elena si Bonnie se plang - una pentru ca e geloasa iar cealalta nu se plange defapt, doar ii spune celei geloase ca trebuie sa o ajute pe Eshter sa-i omoare pe Originali, iar Elena fiind Elena ... se simte vinovata.
In alta scena Elijah o duce pe Elena in locul in care a copilarit el ( sau ma rog, a trait inainte sa fie vampir) si afla ca ea il minte, deci o lasa in tunelurile alea cu Rebekah. In acelasi timp, Alaric discuta cu Meredith despre criminalul ala in serie, iar ea (normal, se simte) spune ca ar putea fi vampirii. Klaus si Kol apar si ei - just to get drunk.


"Tonight, my sisters, we shall bring peace to the spirits of nature that we serve"
Bonnie si Abby se intalnesc cu Esther si Finn, la casa aia infricosatoare (nu am alt nume pentru ea) pentru a pregati vraja care ii va omori pe Mikaelsoni (imi place mai mult numele asta, dar amandoua trebuie sa fie folosite). Elijah ii anunta pe Stefan si Damon ca viata Elenei depinde de ei, deci ei trebuie sa o omoare pe una din vrajitoare. Elena si Rebekah inca se cearta, The Salvatores au un nou plan, iar Caroline este "a little blonde distraction". Deci planul este: Alaric il injunghie pe Kol => toti sunt morti (aproape) in timp ce Caroline ii distrage atentia lui Klaus; dar cum planurile din Mystic Falls trebuie sa dea gresi intotdeauna, Klaus isi da seama ca ei pun ceva la cale si ii scoate pumnalul din inima, lui Kol. In acelasi timp Eshter si echipa au facut asta: 


Iar Elena a scapat (pentru putin timp) de Rebekah si a ajuns in locul in care "vampirii nu au voie", dar Bekah a inceput sa dea foc pe acolo - deci nici asta nu a iesit bine. Meredith l-a dus pe Ric acasa la ea, unde cica a incercat sa-l ajute, iar Damon si Stefan au ajuns la momentul in care trebuia sa decida cine o transforma pe Abby (normal, pentru ca un personaj ca Bonnie nu poate fi omorat - doar un guest star ca Abby .. culmea) cap - Damon, pajura - Stefan => nici nu ma asteptam sa fie Damon, pentru ca, sincer, asa e mai interesant. Kol, Elijah si Klaus au ajuns la mamy care le planuia moartea si asa i-a fost mai usor lui Damon sa o transforme pe Abby - ironic, toate sunt pe dos aici. Si atunci, Esther si Finn au disparut - habar nu am daca au disparut de tot, sau pur si simplu au fugit. Si ce daca Abby va fi vampir ? Parca Bonnie era suparata ca a parasit-o si nu-i pasa ... mda, motto-ul meu (nou) mereu se adevereste: Oamenilor le pasa mai mult de cei din jurul lor, dupa ce ii pierd, deci Bon este suparata pe Elena ... asta e .. life sucks.


Si acum aflam ceva interesant, Stefan nu a mai baut sange de om de cand cu podul Wickery, well well, very well. 
Elijah i-a lasat o scrisoare Elenei, in spune ca ii pare rau ;)


"We have no mother, only Esther"
Rebekah isi da seama, ca singurul care nu o paraseste niciodata este Klaus si apoi impreuna descopera ca va fi (sau este deja) un alt stejar alb mic care il inlocuieste pe cel ars acum 1000 de ani. Finally alta problema !! Abia asteptam sa mai apara ceva in afara de Meredith aia patetica. Si ca vine vorba de Meredith, cam asta a facut ea in ultima scena:
O intrebare: Cum o sa functioneze inelul lui Ric, daca ea nu este o fiinta supranaturala?


Recap made by: Symo Popescu (Alice)
Photos: Captured by me
Disclaimer: Va rog precizati sursa daca o postati altundeva!

3 comentarii: