sâmbătă, 26 martie 2011

O alta Petrova? [Doppelgänger]

Intr-un interviu acordat Hollywood Insider, Julie Plec [producator executiv] face cateva dezvaluiri importante despre despre Katerina, Klaus si Damon. Spoiler Alert!
http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2010/295/b/1/elena_gilbert___bloodlines_by_lauren452-d3199gm.jpg
Nu il vom intalni curand pe Klaus, insa vom auzi despre el: "Urmatorul episod ne ofera multe informatii: cine este el? cat de inspaimantati sunt si au fost toti de catre el? cum s-a intalnit cu Katherine? cum i-a atras ea atentia? cum a influentat-o el pe Katherine?", spune Julie Plec. "Vom afla toate astea prin intermediul unor amintiri [flashbacks] care ne vor duce in Bulgaria, in zona de tara din Anglia, inapoi in Bulgaria. Vom afla multe lucruri despre el si ne va fi frica de ce este in stare inainte ca el sa apara."

http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2010/09/2-4-kath-elena.png
Stim deja acum ca vampirita Katherine nu a fost prima dublura [doppelgänger] Petrova. Asta inseamna ca Nina Dobrev va avea parte de un al treilea rol in serial? Julie Plec ne lamureste: "Cred ca exista o sansa, insa nu in acest sezon. Avem un personaj in minte cu care ne distram in camera scenaristilor - Charlotte Petrova. Cine stie daca ne vom hotari sa mergem inapoi in anul 1200 si s-o cunoastem? Sau poate ca o vom gasi in cel de-al doilea Razboi Mondial in Germania sau poate la Woodstock in anii '60? Este ceva cu care ne vom distra, insa nu este in proiect deocamdata".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu