sâmbătă, 18 decembrie 2010

EyeCon confirma prima conventie TVD din America de Nord [25-27 Martie]


EyeCon a anuntat de curand ca prima conventie The Vampire Diaries va avea loc pe 25-27 Martie, in Atlanta. Mai jos este anuntul/invitatia tradusa de mine, deci va rog daca vreti sa o puneti pe alte bloguri specificati sursa!
"Suntem mandri sa anuntam ca la data de 25-27 Martie 2011 va avea loc prima conventie The Vampire Diaries. Locul va fi  The Westin Atlanta Airport Hotel in frumoasa Atlanta, Georgia.
 Bine ati venit la primul eveniment dedicat seriei CW, The Vampire Diaries ! Aceasta va fi prima conventie pt. fani ,sustinuta in America de Nord .Starurile 'The Vampire Diaries' de altfel, nu au prea avut multe iesiri la evenimente ca acesta , aceasta poate fi cea mai buna sansa pt. tine, nu doar pt a'i vedea ci si pentru a petrece cu ei. Expozitia cu vedete va fi nemaivazuta, iar weekend-ul va contine si jocuri, petreceri, Intrebari&Raspunsuri de la celebritati [Celebrity Q&A] si sesiuni foto, autografe de la vedete, o petrecere cu coktail , banchet cu vedetele, si un bal mascat cu vedete duminica seara.In sfarsit, aceasta este sansa ta sa petreci cu vedetele sexy din The Vampire Diaries. Daca esti fan Vampire Diaries te invitam cu entuziasm si iti promitem o saptamana plina de emotii!"
 Traducere: Alice
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu