duminică, 12 decembrie 2010

Dezvaluiri despre jumatatea a doua a sezonului 2

Odata cu difuzarea episodului "By the Light of the Moon" am ajuns la jumatatea celui de-al doilea sezon al "The Vampire Diaries". Vestea trista este ca vom avea parte de un nou episod abia pe 27 ianuarie 2011. Din fericire, am ramas cu niste lucruri interesante in gand dupa vizionarea acestui episod.
Ce ne poate astepta la reintoarcerea in Mystic Falls? Producatorul serialului, Kevin Williamson, ne-a dat cateva indicii intr-un interviu pentru Ziarul "The New York Post", vorbind mai mult despre Tyler si Elijah, dar si despre alte personaje care sunt dispuse sa se sacrifice de dragul binelui... Atentie, spoiler alert!

Care este viitorul pentru Tyler si Caroline?
Cei doi sunt implicati 100% intr-o relatie - este doar prietenie acum, dar se va transforma in altceva. Vor trece cei doi la nivelul urmator? Nu pot sa va spun asta, dar ei vor impartasi o suferinta asemanatoare pe care Matt nu o va intelege niciodata.

http://www.popdecay.com/wp-content/uploads/2010/12/vampirediaries-tyler-152x200.jpgCum il va schimba transformarea pe Tyler?
Acest eveniment a fost prea mult pentru el. Prea mult de suportat. El nu mai vrea sa treaca prin asta niciodata si daca exista o sansa sa nu se mai intample asta, el va face orice pentru a opri transformarea.

Ce se intampla cu Jonas si Luca?
In cea de-a doua jumatate a sezonului vom explora relatia dintre Jonas, Elijah si Klaus. Pornim de la a va raspunde cine sunt ei, cine au fost, de unde se cunosc, ce inseamna unul pentru celalalt, ce doresc ei sa obtina si ce rol are orasul Mystic Falls in toate aceste lucruri. Iar cand spun Mystic Falls, ma refer la Elena.


Se va intoarce John Gilbert?
Bineinteles. El se intoarce datorita lui Isobel... Nu stim ce pune la cale, ce are in plan sau de ce s-a intors. Ce stim cu siguranta este ca nu revine pentru a deveni un tata bun pentru Elena. Este un personaj cu mult potential.

Va muri Rose?
Am specificat ca muscatura este fatala, dar legendele sunt cu multe intelesuri. Nu stii niciodata cu siguranta. Vrem sa aratam ce se intampla atunci cand un varcolac musca un vampir. Cred ca trebuie sa se vada care este pericolul adevarat al muscaturii de varcolac pentru vampiri, altfel nu va fi niciun conflict real. Varcolacul trebuie sa reprezinte o amenintare pentru vampiri. Ei trebuie sa stea ascunsi cand este luna plina, pentru ca altfel, daca sunt muscati, vor avea parte de o moare foarte, foarte, foarte oribila....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu