sâmbătă, 23 octombrie 2010

The Vampire Diaries Cast's Birthdays


Nina Dobrev(Elena Gilbert)- 9 Ianuarie 1989
Ian Somerhalder(Damon Salvatore)- 8 Decembrie 1978
Paul Wesley (Stefan Salvatore)-23 Iunie 1982
Candice Accola(Caroline Forbes)-13 Mai 1987
Katerina Graham(Bonnie Bennet)-5 Septembrie 1989
Kayla Ewell(Vicki Donovan)-27 August 1985
Michael Trevino( Tyler Lockwood)-25 Ianuarie 1985
Sara Canning (Jenna Sommers)- 14 Iulie 1987
Steven R. Mcqueen(Jeremy Gilbert)-13 Iulie 1988
Zach Roerig (Matt Donovan)-22 Februarie 1985
Scurta biografie a actorilor principali dupa pauza ->>
[Click pe "Aflati mai multe"]







 Nina Const Dobrev (21 de ani, 1.69 m) este actrita, cantareata si model. S-a nascut pe data de 9 ianuarie 1989 la Sofia,Bulgaria. Pe cand avea numai doi ani,s-a mutat in Canada, la Toronto,Ontario si de atunci locuieste acolo. Inca de la o varsta foarte frageda si-a aratat entuziasmul si talentul pentru arte,cum ar fi : dans, gimnastica, teatru, muzica, arta vizuala si actorie. A aplicat la Wexford Collagiate School pentru Arte. A studiat la Ryerson University pana anul 2008 cand s-a decis asupra unei cariere in actorie. Prima data a lucrat ca model, ca mai apoi modelling-ul sa se transforme in auditii pentru roluri. La scurt timp, a avut primele roluri in productii ca "Fugitive Pieces" , "Away From Her" si populara serie TV "Degrassi: The Next Generation". S-a publicat o informatie cum ca Nina, impreuna cu alte actrite : Sara Canning, Kristal Vayda, Kayla Ewell si Canndice Accola, ar fi fost arestate, insa producatorul Stephen Stohn ( "Degrassi" ) a scris pe twitter-ul lui ca sunt numai zvonuri si nimic nu este adevarat.

Nina adora sa calatoreasca si nu de putine ori a vizitat Europa, fie de placere, fie pentru a reprezenta Canada la gimnastica. Unele dintre marile ei pasiuni sunt : volley-ul, fotbal-ul, inotul, snowboarding-ul, calaria si alpinismul.

Dar mai presus de toate acestea, marea ei pasiune ramane actoria, pe care o considera o aventura abia la inceputul ei. E de parere ca traseurile si rolurile pe care le cream ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine.
                                                                                                                                                                   
Fiul unei maseuze si al unui antreprenor de constructii , Ian Somerhalder s-a nascut in oraselul Mandeville , Louisiana . Plimbatul cu barca, inotul, pescuitul si caii i-au ocupat timpul in copilarie ca de altfel si clubul de teatru si spectacolele cu grupul de teatru local . La doar 16 ani a inceput sa joace in mod profesionist in New York si pana a implinit 19 ani juca sub indrumarea profesorului de actorie William Esper .
Ocazia cea mare a lui Ian Somerhalder a venit o data cu rolul principal in serialul " Young Americans "(1998) . Alte aparitii de televiziune includ : "CSI" , "CSI:Miami", "Law & Order: Special Victims Unit" si cunoscutul "Smallville".
Pe marele ecran Somerhalder a jucat recent in "Changing Hearts" (2002) impreuna cu Lauren Holly si Faye Dunaway , " The Rules of Attraction" regizat de Roger Avary, precum si in "Anatomy of Hate Crime". A jucat de asemenea in filmul lui Irwin Winkler " Life as a House" impreuna cu Kevin Kline, Kristen Scott Thomas. Pentru acest rol i s-a acordat de catre Movieline Magazine premiul "Young Hollywood Awards" pentru Fresh New Face ( premiul pentru "boboci" . In plus a fost nominalizat de catre revista "People" printre cei 50 cei mai sexy barbati ai anului 2002 .
Ian Somerhalder a fost imaginea hainelor marca GUESS si a aparut in toate campaniile de toamna ale firmei timp de doi ani . El refuza sa vorbeasca de cariera lui de model . A lucrat de asemenea in campaniile publicitare ale unor designeri prestigiosi cum ar fi : Versace, Esprit si Persol .
In anul 2005 a pus in greutate 10 kilograme de muschi pentru a avea rol de conducator . Se spune ca are o relatie cu frumoasa Maggie Grace .
Dupa ce a revenit recent la Los Angeles , Somerhalder isi petrece mare parte din timp scriind , citind, producand si perfectionandu-si aptitudinile de actor .
                                                                                                                                                              
Paul Wesley (nascut pe 23 iulie 1982),este un actor american,cunoscut pentru rolurile sale din The Redeemer, Aaron Corbett in miniseriile ABC Fallen si Stefan Salvatore in The Vampire Diaries.
Wesley,nascut Paul Thomas Wasilewski in New Brunswick, New Jersey a crescut in Marlboro, New Jersey. Parintii sai, Agnieszka si Thomas Wasilewski, s-au mutat din Polonia putin dupa nasterea acestuia.Are o sora mai mare,Monika si 2 surori mai mici, Julia si Leah. Cand a fost intrebat de ce si-a schimbat numele,a raspuns: "Wasilewski era prea greu de pronuntat. Am cerut permisiunea familiei pentru a-l schimba."
A avut multe roluri in seriale ca Guiding Light, Smallville, The O.C., 8 Simple Rules, Wolf Lake, Cane, si American Dreams. Este poate mai cunoscut pentru rolul Tommy Callahan din Everwood. A aparut in primul episod al sezonului 2 din Law & Order: Special Victims Unit, "Wrong is Right", ca si in episodul "Ripped".Printre filmele sale recente se numara Peaceful Warrior, Roll Bounce, si Cloud 9. A aparut de asemenea in The Russell Girl si a avut rolul principal in miniseria de familie a ABC Fallen. In 2008, l-a jucat pe Jake Tanner, primul sau rol principal, in The Killer Movie.Wesley a jucat recenet in Army Wives ca prietenul soldat al lui Emmalin Holden ca sotul lui Kim Bauer, Stephen, in 24. Acum il joaca pe Stefan Salvatore, unul dintre personajele principale in The Vampire Diaries care a avut premiera in septembrie 2009 pe canalul american CW.Ii place sa joace hockey pe gheata si snowboardingul. El este impreuna cu actrita Torrey DeVitto, o co-actrita din Killer Movie.
                                                                                                                                                                    
Candice Accola s-a nascut pe data de 13 Mai 1987, in Orlando (Florida SUA). In prezent ea se ocupa cu actoria.Filmography: 
                                                                                                                                                                   
Steven R. Mcqueen s-a nascut pe data de 13 Iulie 1988, in Los Angeles (California, SUA).Zodia:Rac
                                                                                                                                                                   
Zach Roerig s-a nascut pe data de 22 Februarie 1985, in Montpelier(Ohio, SUA). Zodia: Pesti



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu