joi, 31 mai 2012

Interviu cu Julie despre sezonul 4De ce acest moment pentru a o transforma pe Elena?
"Avem o fata care si-a pierdut ultimul membru din familie atunci cand Jena a murit anul trecut. La inceputul sezonului 3, am vrut sa pun accent mai mult pe relatia dintre Elena si Alaric, el devenidu-i tutore si mentor, ca mai apoi sa ramana atat ea cat si fratele ei fara nimeni. Am simtit ca acum este momentul sa se transforme...acum cand nu mai are nici un adult langa ea....trebuie sa treaca la urmatoarea etapa a calatoriei ei."

Va duce transformarea pana la sfarsit?
"Va fi o discutie la inceput si drumul pe care va merge Elena va fi destul de greu."

Ce ne poti spune despre faptul ca Damon a intalnit-o pe Elena inaintea lui Stefan?
"Vor fi informatii noi pentru Elena in primul episod. Nu va reusi sa proceseze prea bine informatiile pentru ca vor intra sub pielea ei si o vor deruta si mai mult."

Dar cu toate astea va fi din nou alaturi de Stefan, nu?
"Da...cel putin pentru o vreme ii vom vedea impreuna."

Ce va urma pentru Bonnie?
"In urmatorul an Bonnie va intelege ca exista consecinte pentru tot ceea ce a facut. Ea va trebui sa intre in legatura cu eul ei si sa isi dea seama ce fel de vrajitoare vrea sa fie."

Va lua cineva legatura cu Rebekah?
"Klaus va fi scos din sarite pentru ca Rebekah a eliminat orice sansa de a mai face hibrizi. Ea va fi mai agresiva si va incerca sa se impuna mai mult in fata acestui Original." 

Va fi un nou personaj negativ?
"Asta e o intrebare care ramane. De unde va veni raul? Va trebui sa va dati seama cine este personajul negativ si de ce...va face parte din distractie. Legatura Elenei si prietenilor ei cu orasul lor natal va fi mult mai accentuata in momentul in care acest personaj negativ va incerca sa distruga Mystic Falls." 

Unde va fi Damon in sezonul 4?
"Uite care e partea buna in ceea ce-l priveste pe Damon: nu va plange dupa Elena, nu va plange dupa Katherine, asa ca poate il vom avea inapoi pe Damon din sezonul 1."  :)Thanks to TVD-Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu