miercuri, 10 octombrie 2012

Everything changes!


Totul se schimba in sezonul 4 din The Vampire Diaries

Un oficial al CW, postul de televiziune ce transmite serialul The Vampire Diaries, a declarat presei ca sezonul 4 al serialului, ce v-a incepe in aceasta toamna, v-a debuta cu sentimentul ca totul se va schimba. Atat Elena cat si prietenii ei vor intra in ultimul an de liceu ceea ce inseamna ca fiecare dintre ei se v-a pregati sa aleaga drumuri separate.
In plus, un nou raufacator isi face aparitia in Mystic Falls pregatit sa distruga tot.  Totodata sezonul al patrulea o v-a avea in prim plan pe Elena care se v-a chinui sa accepte noua sa identitate de vampir.
Intrebati de jurnalisti de a fost transformata Elena in vampir acestia au raspuns ca dupa ce aceasta si-a pierdut pe rand parintii, matusa si la finalul sezonului 3 si pe tutorele ei, Alaric, personajul Elenei era pregatit pentru urmatorul pas in calatoria sa.
Si pentru ca sunt multi fani ai cuplurilor Elena si Stefan respectiv Damon, daca va intrebati cu cine v-a ramane in cele din urma Elena, ei bine se pare ca o bucata de timp din sezonul 4 ii vom vedea din nou impreuna pe Stefan si Elena.
In serial isi vor face loc noi personaje, cum ar fi si tatal lui Bonnie. Cat despre noul raufacator ce isi face aparitia in oras, cine este si ce face, asta ramane sa vedem in sezonul 4.

5 comentarii: