sâmbătă, 6 octombrie 2012

SPOILER ALERT!!

Zach Roerig a fost intervievat si a spus mai multe lucruri , printre care se aflau si cateva spoilere importante pentru sezonul 4 !
1.Elena va bea din sangele lui Matt.(ca in carte,doar ca acolo prima persoana din care Elena se hranea dupa ce a devenit vampir a fost el , aici nu stim a cata va fi in mod exact)
2.Damon il va invinui cu siguranta pe Matt si va crede ca nu va merita sa traiasca.
3.Desigur ca Damon-baiat amabil si bun la suflet- vine la Matt.Dar din fericire Elena este acolo,cu el , ca sa-si apere prietenul.
4.Ambii frati Salvatore cred ca Matt ar trebui sa-si "recastige" viata.Adica sa arate ca are nevoie de ea.(asta nu mi se pare corect,Matt nu a avut nicio vina ca Rebekah s-a "aruncat" in fata masinii lui..plus ca Stefan a fost cel care l-a salvat,deci ar trebui sa tina cu el.)
5.Toata lumea va avea o surpirza cand April va veni.Jeremy si Matt vor alerga la ea in acelasi timp.Nimeni nu isi mai aduce aminte faptul ca era foarte mica si Elena obisnuia sa o ingrijeasca (s-ar putea sa vedem asta intr-un flashback , zic eu .. ), iar acum merge la scoala si s-a mai maturizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu