vineri, 5 octombrie 2012

Lauren Cohan se va intoarce in TVD in rolul lui Rose!

Dap! Ati citit bine! Este cel mai frumos vis al meu, devenit realitate inca o data. Sincer cand a murit in 2x12 (The Descent) eram ferm convinsa ca nu o sa o mai vad niciodata in serial ... dar uite ca a aparut si in 3x19 (Heart of Darkness) si acum ... se pare ca va aparea si in sezonul 4! Este vorba despre Rose, "prietena speciala" a lui Damon!
Intr-un interviu pentru Artists on Demand, Lauren Cohan a dezvaluit faptul ca a filmat putin pentru sezonul al 4-lea al serialului The Vampire Diaries.
Nu stiu cati dintre voi au iubit-o pe Rose asa cum am iubit-o eu (desi dupa ce a dovedit clar ca este "Delena" cred ca a mai obtinut cativa fani in plus, care nu au dat nici 2 bani pe ea inainte sa se intample toate astea - dar nu asta e ideea) si nu stiu cati dintre voi au sarit (sau vor sari) pe pereti de fericire la aflarea aceste vesti ... dar stiu sigur ca la mine asa s-a intamplat! loool!
[Articol propriu], daca il postati altundeva, va rog precizati sursa!

2 comentarii:

  1. Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeui!!!!!!!!!Rose se intoooooooooooooooooooooooooarce!!!!!
    Fata asta mi-a placut de cad am vazut-o! [ma rog,nici vhear de atunci:))o rapise pe Elena,da' apoi,cand a ramas in Mistyc Falls,am inceput s-o indragesc din ce in ce mai mult:X ]


    Love you:*:*:*


    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  2. Yeey, ma bucur foarte mult sa aud asta!! :)

    RăspundețiȘtergere