marți, 4 septembrie 2012

***SPOILER ALERT***

Steven R. McQueen: Jeremy Will “Explode” in The Vampire Diaries Season 4.

Ca unul dintre putinii oamenii care au rezistat in Mystic Falls,si mai ales acum ca propria sora a devenit vampir, Jeremy Gilbert va avea un viitor 

interesant in The Vampire Diaries.Si auzindu-l pe Steven R. McQueen vorbind, lucrurile incep sa se complice in "terenul" lui Jeremy pe durata sezonului 4.

Steven vorbeste cu Fanbolt despre ce se va intampla cu Jeremy si gasca si spune ca fratele cel mic al Elenei va fii "recunoscator" ca ea nu este moarta complet (chiar daca el ar fii putut comunica c ea din lumea de dincolo), dar el nu este chiar incantat de asta.

Conform lui Steven, asta va fii o mare greutate pentru Jeremy ca el " a contribuit la moartea surorii sale".

Prin urmare,Steven prezice:" el incepe sa explodeze un pic mai mult sezonul asta"." Pana la urma, vanatoarea de vampiri este afacerea familiei,iar fostul fondator al orasului din acel departament-Alaric Saltzman- este in afara peisajui pentru ceva timp.

In ceea ce priveste viitorul romantic al lui Jeremy, Steven crede ca a-si revizui relatia cu Bonnie este o obtiune."Cred ca ei au treburi neterminate,si cred ca inca este ceva intre ei", a spus el.

TRADUCERE by ANDRA & Marii. :* 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu