miercuri, 12 septembrie 2012

Season 4 Spoilers #2

Jeremy & Matt şi consecinţele acestuia asupra Elenei.
“Cred că cea mai mare tragedie este că cei doi au complotat împreună pentru a o scoate pe Elena din oraş, pentru propria-i siguranţă. Iar faptul că Matt a fost pe pod cu Elena ,la momentul şi locul (ne)potrivite ce a avut ca rezultat transformarea Elenei în singurul lucru care nu voia să fie-vampir-,va fi o povară grea de purtat, peste care va reuşi să treacă foarte greu. Cât despre Jeremy,care nu voia ca surioara lui să treacă prin asta va avea o reacţie foarte violentă în potriva Rebekai.Cum se vor sfârşi toate astea?”

Il vom revedea pe Alaric!

“Atâta timp cât Jeremy poate vedea fantome şi Alaric se află undeva ,acolo,există o şansă”. A spus Julie.” Momentul de la finalul sezonului ,când a apărut Alaric ca fantomă a încălcat orice regulă,dar nu îmi pasă. Pentru noi a fost mult mai important săîi dăm lui Alaric şansa săîşi i la revedere, să spună “Da,am fost tipul rău în ultimele episoade”, în stilul lui propriu,de mentor


Kat Graham: Despre Bonnie
“ Clar în acest sezon s-a văzut o schimbare în Bonnie.Dar cred căîn sezonul patru micuţa vrăjitoare[Râde] ne va uimi: va fi o Bonnie mai puternică,plină de surprize şi poate…. Oamenii se tot plâng că este bună,credeam că asta vor-o Bonnie cu o aură de sfântă. Se pare că nu,poate şi partea întunecată va ieşi la suprafaţă în sezonul patru.Să vedem dacă puteţi face faţă[Râde].
[ Eu una abia astept sa vad si o Dark Bonnie pentru ca multi nu o plac,cum a zis si Kat, din simplu motiv ca e buna drept pt. care uraste vampirii, asa ca o dark Bonnie probabil ar impaca pe toti :))]






Nina Dobrev:Despre noua Elena.
“Sezonul patru va fi o adevărată provocare pentru mine,deoarece acum joc două roluri de vampir,nu numai unul. Înainte era uşor,deoarece Elena era om iar Katherine vampir,foarte diferite,dar acum că şi Elena va fi vampir…..[Râde] cred că va fi destul de dificil. Elena se va lupta foarte mult să îşi păstreze umanitatea.Până acum,faptul că era un om înconjurat de supranatural era destul de dificil, dar o eternitate în care să trăiască ….fiind vampir…..va fi şi mai dificil. De aceea îmi va fi destul de greu să îi păstrez această fragilitate, ceea ce o diferenţiază de Katherine.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu