luni, 10 septembrie 2012

Interviu cu Phoebe Tonkin despre TVD si alte roluri!

PopSugar.com au un interviu cu Phoebe in care vorbeste despre Hayley, rolul ei in TVD si multe altele. Let's see!

PopSugar: Felicitari pentru rolul tau in The Vampire Diaries, ce ne poti spune despre personajul tau?
Phoebe Tonkin: O joc pe Hayley, o veche prietena a lui Tyler care este varcolac. Ea calatorea si a venit sa-si vada vechiul prieten. Ceea ce cam pune bete in roate relatiei lui cu Caroline. 

PS: Cum a fost experienta ta la filmarile "Bait 3D" ?
PT: Uda! Am petrecut sase saptamani, plini de apa pe un dulap. Dar a fost atat de amuzant! Dan Wyllie este atat de glumet, ne-a facut sa radem in fiecare zi. A fost o experienta minunata, si eu nu am mai lucrat cu camere 3D pana acum deci am invatat multe. 

PS: Ai facut si filme si seriale TV - ai o preferinta? Care sunt diferentele?
PT: Am fost foarte norocoasa ca si filmele si serialele in care am jucat au fost productii mari. Cred ca cea mai mare diferenta este ca in televiziunea din America orele sunt mai lungi - dar cu amandoua incerci sa spui o poveste. La filme stii ce se intampla cu personajul tau pana la sfarsit. Este un proces mai mic. La TV nu prea stii unde o sa ajungi. 

PS: Ne poti spune cum ti-a fost prima data cand te-ai mutat in SUA? Cum te-ai descurcat?
PT: Am fost foarte norocoasa pentru ca Claire Holt se mutase deja cu cativa ani inainte deci mi-a aratat cam cum se trag sforile pe acolo. Am fost de asemenea destul de norocoasa ca am avut un agent, deci cand am ajuns acolo aveam deja un apartament si am inceput sa merg la auditii din prima!

PS: Care a fost cel mai "pisca-ma" moment al tau pana acum? (Primirea unui rol, sau sa intalnesti o celebritate !?!)
PT: A fost minunat sa primesc rolul in Secret Circle. Am fost la multe auditii, iar cea pentru TSC a fost ultima. Intr-un moment eram ingrijorata in legatura cu cat timp voi mai sta in Los Angeles, si in al doilea minut zburam in Vancouver pentru filmari. 

PS: Cu care australieni te intalnesti aici in America? Stiu ca esti buna prietena cu Teresa Palmer!
PT: Teresa Palmer este o fata atat de frumoasa, am fost norocoasa sa o intalnesc aici. Claire Holt si eu suntem prietene de cand aveam 15 ani, ne-am intalnit la filmarile H2O. Bella Heathcote a devenit o prietena buna de asemenea. Se pare ca ies cu multe fete australiene superbe pe aici!

PS: Cat de des poti merge in Australia?
PT: Voi merge acolo de Craciun. Abia astept sa innot la plaja Balmoral si sa merg la North Bondi Italia cand ma intorc. Imi este foarte dor de casa dar familia m-a vizitat aici de cateva ori!

PS: Cum se diferentiaza fanii australieni de cei internationali?
PT: Cred ca sunt cam la fel. Este atat de frumos sa intalnesti oameni care te sustin si le pasa de ceea ce faci. Sunt multi fani H2O in America, ceea ce este amuzant, pentru ca e un serial australian, dar cred ca are o baza de fani mare datorita postului Netflix.

PS: Ce iti place sa faci in timpul liber?
PT: Imi place sa iau lectii de dans, pilates, sa merg si sa vad trupe live si sa stau la plaja.

Traducere: Symonna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu