miercuri, 22 august 2012

Recap personaje noi ale sezonului 4


  •    Hayley, o adolescenta sexy va fi jucata de Phoebe Tonkin. (vedeti mai jos articolul postat de Symonna , daca vreti sa aflati mai multe despre ea - 10 lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre Phobe Tonkin ). Hayley va  avea un loc important in viata lui Tyler si s-ar putea sa fie o piedica impotriva relatiei lui Caroline cu acesta . De parca faptul ca acum Klaus este in corpul lui Tyler nu este de ajuns de rau ! 
 Phoebe Tonkin va aparea prima data in 4x03 . 


  •  Al doilea personaj nou este profesorul Shane , care va avea un rol diferit in serial, fiind jucat de David Alpay .Potrivit surselor noastre , acesta va avea o legatura misterioasa cu Bonnie si familia ei.Prima aparitie a lui David Alpay va fi in 4x04 .

  •    O alta noua aparitie va fi vanatorul de vampiri Connor , o persoana puternica si misterioasa care va aparea in Mystic Falls.Acest personaj va fi jucat de Todd Williams.
Todd Williams va aprea pentru prima data in 4x02 (Memorial)

  •    Al patrulea personaj este Alexander, care va aparea in episodul cu flashback-ul din anii 1100, in care show-ul va arata calatoria in timp a lui Rebekah.Alexander , desi vicios , este descris ca fiind aspru , aratos si carismatic (cam ca toate persoanele din Mystic Falls) .. si care o va vana pe Rebekah , fata pentru care are sentimente puternice si pe care o va slabi de puteri .
Alexander este un personaj episodic , care va aparea pentru prima data in episodul 4x04.

3 comentarii: