miercuri, 8 august 2012

Ganduri de-ale lui Zach & Michael

O fana a serialului a avut norocul sa vorbeasca cu Michael Trevino (Tyler) si Zach Roerig (Matt).Cei trei au schimbat pareri .. si au vorbit deschis despre sezonul 4 . 

Michael : Mi-ar placea sa joc rolul lui Joseph Morgan (Klaus) , dar doar pentru o vreme .Nu stiu daca as putea sa fac acest lucru pentru o perioada mai lunga , dar ma distrez fiind Klaus .

Multa lume se gandeste la felul in care va reactiona Stefan la transformarea Elenei , dar nimeni nu spune nimic despre baiatul din masina care a fost in cele din urma salvat.Zach Roerig a fost intrebat cum se va simti Matt cand isi va da seama ca Elena nu numai ca este moarta , ci ca este transformata in vampir .

Zach : Cred ca in sezonul 4 Matt va incerca sa isi diminueze vina pe care o simte pentru ca Elena s-a sacrificat pentru el .

El a mai fost intrebat daca o va ierta pe Rebekah pentru ca a aparul in fata masinii , provocand accidentul si daca va putea sa o invite la o intalnire in aceste circumstante . 

Zach : Rebekah i-a distrus camionul . Toata lumea stie cat de mult tinea la camionul sau ( :))) cred ca a glumit aici ) . 
Zach a profitat de moment ca sa-si exprime dorinta pe care o are pentru ca Tyler si Matt sa fie din nou frati , prieteni buni . 
  Acesta este video-ul cu 'interviul'  . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu