miercuri, 23 februarie 2011

The sexy villain is back :)

Deci..dupa cum am vazut in ultima scena din episodul 15 vampirita noastra sexy si rea...just got out of the tomb :) ceea ce [pt mine] este cea mai buna veste din lume..inca nu stiu de ce o plac asa de mult..dar o plac si asta e.Sexy prima aparitie dupa mult timp in aceeasi tinuta..nu? :))

Nina, pe noua coperta Bravo Girl!

Revin cu scan-uri imediat ce cumpar revista :)

A doua poza din parodia The Vampire Diaries,de la 'The Hillywood Show'

Spoiler nou de la Ausiello

“The Vampire Diaries” se pregateste sa ia o noua pauza de aproximativ o luna dupa episodul care va fi difuzat joia aceasta, episodul 2x16 - “The House Guest”.  
 http://i54.tinypic.com/1zf4i7k.jpg
Multumita lui Ausiello avem cateva informatii despre acest episod: "Vom avea parte de un episod pe care nu trebuie sa il ratam. Va contine doua decese, un moment Matt & Caroline super romantic si, in ultimele minute ale episodului, o turnura spectaculoasa de situatie".

InStyle Germany Photoshoot [Nina Dobrev]


Click pt marire!  ***   Click to enlarge!

Michael Trevino @NBA All Star Game


marți, 22 februarie 2011

Happy Birthday Zach Roerig!

Astazi, interpretul lui Matt Donovan, din Vampire Diaries, Zach Roerig implineste 26 de ani.
Noi ii uram un calduros 'La Multi Ani' si tot ce isi doreste
P.S: De data asta nu am pus tag pe poza...daca vreti sa o puneti pe alte bloguri, va rog, specificati sursa cand o postati. Multumesc!

sâmbătă, 19 februarie 2011

Poze noi din 2x11 'By the Light of the Moon'

Outtakes of Nina Dobrev for Girls Life Magazine

Click "See More>>" pt a vedea toate pozele :)   ***    Click "See More>>" to see all the pics:)

Interviu cu Steven R. McQueen pt TV Chick

In episodul de săptămâna trecută a fost prezentat un moment mare pentru Jeremy. El o sărută în cele din urmă pe Bonnie, iar momentul a fost destul de perfect ca Jeremy a decis sa o sărute. Acest sezon Jeremy are, de asemenea un rol mai complex şi isi asuma responsabilitatea de a o proteja pe sora lui (Elena), precum şi implicarea cu vampiri in încercarea de a proteja Mystic Falls. Recent, am avut şansa de a vorbi cu Steven R. McQueen (care joaca rolul lui Jeremy) despre sarut (şi consecinţele sale), John Gilbert, şi istoria familiei sale.

Bonnie şi Jeremy s-au sărutat în cele din urmă! Poţi să vorbesti despre ceea ce duce la asta?"A fost foarte multa tensiune între cei doui şi cred că asta e si ideea ... Eu cred ca au ajuns in momentul perfect, si, de ce sa nu o faca? "
Care ar puteaurma dupa sarut?"Asta e greu de spus. Cred ca Bonnie e un pic îngrijorata de ceea ce gandesc alti oameni. Şi Jeremy e genul "hei, ma rog , ştii ..."
Jeremy are de gând să se implice mai mult cu John Gilbert?"Ei bine, relatia cu John Gilbert este la fel de complicata ca atunci cand a venit. Are o parte din inima lui care se luptă cu mentalitatea. Este pe de o parte atât de curios despre moştenirea familiei sale incat nu isi poate da seama, şi tatăl său, care avea o altă parte despre care el nici măcar nu ştia. Unchiul John pare să ştie despre acest lucru iar Jeremy vrea să-l întrebe mai mult decât orice "Ce se întâmplă?''.Dar intr-o altă parte din el este atât de rănit. Unchiul John a avut intenţii bune în mintea lui. [Dar] el a rănit o mulţime de oameni la care tinea. El a ucis una dintre fetele pe care le-a iubit. Cred că la acest punct, Jeremy are un strat de răni. Chiar daca el este dur acum, prin tot ceea ce el a trecut,chiar daca nu arata asta, dar el este rănit in punctul în care nu este dispus să repare relaţia cu el."
Crezi că John i-ar putea pune in pericol statutul lui Jeremy ca barbat al casei?"Nu cred Jeremy este îngrijorat de asta. Cred că mai mult decât orice,este rănit de persoana lui. Şi nu vrea mai multe tensiuni. Şi Jeremy a suferit atât de multe pierderi,o durere atât de mare, incat el e la fel ca el -De aceea îi oferă inelul. El e ca ''Ia ceea ce ai nevoie, face ceea ce ai nevoie, şi lasă-mă în pace''. Dar atunci când el nu ia inelul, el este curios de ce el nu a făcut-o şi aşa ,cred că Jeremy este si mai confuz în acest moment. "
Această scenă cu inelul a fost importanta. Crezi că John este interesat sa il protejeze pe Jeremy?"Da. Vreau să spun ,cred că este una din intenţiile sale. Nu cred că el are intentii rele pentru Jeremy,pana la urma. Cred că în mintea lui, el face un lucru bun pentru Jeremy şi il stabileste pe calea ce buna. Dar el merge pe o cale complet gresita. Jeremy este un copil ravasit dar afla mai multe şi mai multe despre el însuşi cu cat trece timpul si cred ca [John] il forteza încercând să-l împinga în direcţia greşită pe care l-a determinat să se abata de la ea . "
Il vom vedea,pe Jeremy in echipa, din nou cu Damon şi Stefan?"Da. Damon şi Stefan sunt întotdeauna într-o amestecatura, aşa Jeremy întotdeauna încearcă să găsească o cale de ai ajuta - "Ce se întâmplă? Cum pot ajuta ".Iar dacă se implică in protejarea surorii lui, Jeremy va fi acolo."
Crezi că are de gând să înveţe despre drama vârcolacilor din Mystic Falls?"Da, sigur. Cred ca Jeremy sufera de un singur lucru, el nu are puteri, dar el este foarte conştient de lucrurile care se întâmplă şi este în mijlocul a tot ceea ce se intampla. Cred că el şi Tyler au o prietenie, chiar dacă Tyler este inchis in sine acum, încercând să priceapă cine este şi responsabilităţile sale ca un vârcolac, aşa că nu e destul de implicat ca el in încercarea de a proteja familia sa şi de asi da seama mai multe despre Bonnie. "
Crezi că o dată ce Tyler isi va da seama ce se întâmplă cu el, Jeremy şi Tyler ar putea fi mai apropiati?"Da, sigur. Dar cred că va dura un timp. Dar nu se vor grabi, isi vor da ei seama cand va trebui".
În episodul din această săptămână, tatăl lui Luka are de gând să facă sentimentele sale clare pentru Jeremy şi Bonnie. Poti vorbi un pic despre asta?"Este ceva care se întâmplă episodul viitor, iar eu nu va pot spune prea multe."
Crezi că este sigur ca triunghiul amoros Luka / Bonnie /Jeremy sa continue?"Da, veţi vedea. Lucrurile vor ajunge la apogeul lor. E distractiv, ei doar aşteapta să vadă ce se întâmplă."
Jeremy are vreo legatura cu Elijah?"Nu atât de mult. Desi Jeremy este implicat in situaţie, şi atenţia sa este atintita asupra surorii lui şi el este implicat în această situaţie haotica şi Stefan este implicat în această situaţie haotica, [dar], el încă nu are prea multa putere. Şi cred că Elijah este mai preocupat cu jucatorii mai mari. "
Şi ce ai dori să vedezi de la Jeremy în 2-a jumatate din sezonul 2? Devine intr-adevar un rol mai mare si interesant.
"Cred că ar fi interesant să-l văd implicat mai mult in mostenirea familiei sale şi sa înceapa să se formeze in a fi un vanator de vampiri. Ori Alaric il va lua sub aripa lui, sau unchiul John, totusi amandoi il vor duce pe calea cea buna."
Evident ca Jeremy este foarte curios despre istoria familiei sale, astfel este ceva care va fi explorat în a doua jumătate a sezonului?"Da, în cele din urmă. El nu este gata pentru a deveni prieten cu unchiul John încă. E prea rănit de el. Dar este foarte curios. Asta e cu siguranta ceva ce e mereu în mintea lui. El a crezut că ştia despre tatăl său, dar se pare că nu. Deci, el vrea să ştie ce se întâmplă. Doar ca nu e gata să întrebe."


Poze noi din "The Dinner Party" [Lexi & Stefan]